VIŠESAVA NASTAVLJA TRKU ZA PRVO MESTO: Omladinac stiže u Bajinu Baštu na megdan!

Autor:

Sport

27.10.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatiborska okružna liga polako ulazi u finiš jesenjeg dela sezone. U 11. kolu Višesava u Bajinoj Bašti dočekuje ekipu Omladinca iz Zdravčića. Meč je zakazan za nedelju od 13:30.

VIŠESAVA NASTAVLJA TRKU ZA PRVO MESTO: Omladinac stiže u Bajinu Baštu na megdan!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

U nedelju nas očekuje duel dve ekipe iz gornjeg dela tabele. Višesava ima četiri boda više od ekipe Omladinca, i isto toliko pozicija je bolje plasirana na tabeli. 

Republika
 

 

Domaćin predstojećeg duela igra odlično od starta sezone i konstatno je u vrhu tabele. Igrači trenera Stefana Aksentijevića su od starta sezone 32 puta tresli mrežu protivnika, i po tom paramteru su prvi u ligi. Na bodovnoj tabeli zauzimaju treće mesto sa dva boda manje u odnosu na lidera. 

Poslednjih pet mečeva Višesava ima četiri pobede i jedan poraz. Bez bodova ostali su u duelu sa timom Rampe koja se nalazi na drugom mestu na tabeli.

U nedelju na duel trećeplasiranoj ekipi na tabeli Zlatiborske okružne lige stiže ekipa Omladinca iz Zdravčića. Sastav trenera Milana Paunovića od starta sezone je četiri puta išao na mečeva van svog stadiona i ima polovičan učinak. Dve pobede i isto toliko poraza. Od poslednjih pet susreta u ligi Omladinac je uspeo da četiri puta uzme ceo plen, i da samo jednom ostane bez bodova.

U prošloj sezoni u plejofu Zlatiborske okružne lige ovi rivali igrali su u Zdravčićima. Meč je završen podelom bodova, rezultat je bio 2:2.

Izjavu napadača za predstojeći duel sa ekipom Omladinca prenosimo u celosti:

-Bez obzira što cenimo i poštujemo ekipu Omladinca, smatram da smo na ovoj utakmici apsolutni favoriti. Sve sem pobede, na našem terenu za nas je neuspeh. Nemamo pravo na kiks, ako želimo da održimo priključak za vodećom ekipom Poleta kojoj gostujemo sledeće kolo. Pozivam navijače i simpatizere našeg kluba da u što većem broju u nedelju budu uz našu ekipu. - rekao je Igor Ivanović igrač Višesave.

Višesava (Bajina Bašta) - Omladinac (Zdravčići)

Nedelja, 30. oktobar od 13:30

Teren u Bajinoj Bašti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading