DERBI DESETOG KOLA ZLATIBORSKE LIGE: Hoće li pasti rampa za ekipu Ježevice?!

Autor:

Sport

20.10.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu kraj Železničke stanice u nedelju se igra meč između ekipa Rampe i Ježevice. Ova utakmica u deo je programa 10. kola Zlatiborske okružne lige.

DERBI DESETOG KOLA ZLATIBORSKE LIGE: Hoće li pasti rampa za ekipu Ježevice?!

Foto: FK Ježevica

Prvoplasirana ekipa Rampe i dalje je jedina ekipa bez poraza u novoj sezoni. Sedam pobeda i dva nerešena ishoda dovoljna su za lidersku poziciju. Prvi sledeći tim nalazi se na dva boda zaostatka u odnosu na Rampu.

 

U nedelju na megdan Rampi dolazi ekipa koja je vezala tri pobede u nizu. Ježevica igra odlično na gostujućeg terenu što pokazuje i broj osvojenih bodova van velike Ježevice. Pet puta je Ježevica putovala i uspela je da uzme 12 bodova. Po mnogima i taj nesrećni poraz na gostovanju ekipi Tara nije trebalo da se desi. Kako je ovo jedan od zanimljivih mečeva ovog kola izjave su dali predstavnici oba tabora.

Prvo se osvrnuo trener gostiju Desimir Stevanović:

- Domaća ekipa je favorit  na ovom meču, što dokazuje to da imaju najviše osvojenih bodova u ovom delu sezone. Dobro se poznajemo i jedni i drugi..Imamo par kadrovskih problema, ali se nadamo najboljem ishodu na ovom meču.

Na reči trenera gostiju nadovezao se i kapiten gostiju, golman Darko Nestorović.

- Prvo bih čestitao ekipi Rampe na dosadašnjim rezultatima u ovoj polusezoni i naglasio bih da su oni ipak favoriti na ovoj utakmici, kao lideri na tabeli. Naša ekipa je skup odličnih pojedinaca koji mogu da pobede svaku ekipu u ligu, ali ne delujemo kao tim i gubimo utakmice koje ne bi smeli da izgubimo. Igramo dosta promenjivo u dosadašnjem toku sezone, odlično, pa loše, pa odlično.. Imamo par povređenih igrača, neki nam se vraćaju koji nisu imali pravo nastupa u prethodnom kolu. Ipak nadamo se da ćemo i bez par igrača odigrati dobro na ovom mecu. Na derbi kola kraj železničke stanice idemo da se borimo i da probamo da se izborimo za nova tri boda - optimističan je Nestorović.

Očekivanja od ovog meča izneli su i predstavnici domaće ekipe. Prvi je Stevo Varagić dao svoje mišljenje:

- Očekuje nas teška utakmica protiv veoma neugodne ekipe Ježevice koja je vezala tri pobede i priključila se vrhu tabele. Što se tiče moje ekipe mi ćemo u utakmicu ući maksimalno motivisani i sa jasnim ciljem da nastavimo ovako dobar niz rezultata i upišemo nova tri boda i ostanemo na liderskoj poziciji - veruje u svoj tim Varagić.

Direktor Rampe Mijić Cvijović očekuje težak meč, a dodao je i sledeće:

- Našu ekipu možda u nedelju čeka i najteža utakmica do sada u prvenstvu. Ekipu Ježevice izuzetno cenimo i poštujemo, ima tu igrača i koji su igrali za našu ekipu. Skup iskusnih i kvalitetnih igrača koji su igrali viši rang pa i ovaj rang već duži niz godina. Ekipa koja ima 3 poraza, ali ekipa koja sigurno svakog može da pobedi. Sigurno da su među top 5 ekipa Zlatiborske okružne lige - podvlači Cvijović.

Rampa (Požega) - Ježevica (Velika Ježevica)

Nedelja, 23. oktobar od 14 časova

Teren kraj Železničke stanice

Foto: FK Rampa

FK Rampa

 

- Zlatiborska okružna liga, parovi 10. kola:

Perućac (Perućac) - Gorobilje (Gorobilje)

Rampa (Požega) - Ježevica (Velika Ježevica)

Avijatičar Vranjani (Vranjani) - Kotroman (Mokra Gora)

Sloga (Sjenica) - Višesava (Bajina Bašta)

Omladinac (Zdravčići) - Tara (Kremna)

Polet (Rasna) - Prvi partizan (Užice)

Čajetina (Čajetina) - Sečica (Seča reka)

Jedinstvo (Kalenić) - Bakionica (Bakionica) 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading