U IŠČEKIVANJU SNEGA, NA ZLATIBORU KLJUČA: Avijatičar naleteo na Rampu - prava uzbuđenja tek slede!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rampa je spustila rampu...

U IŠČEKIVANJU SNEGA, NA ZLATIBORU KLJUČA: Avijatičar naleteo na Rampu - prava uzbuđenja tek slede!

Foto: FK Rampa Požega

Zlatiborsaka okružna liga, peti rang takmičenja srpskog fudbala, zasigurno predstavlja najizjednačenije takmičenje u našoj zemlji. Nakon 13 odigranih prvenstvenih rundi, dva kola pre kraja jesenjeg dela šampionata bodovna razlika između prvoplasiranog Poleta iz Rasne i šestoplasirane Bakionice iz istoimenog mesta iznosi svega četiri boda što dovodi do zaključka da će u naredne dve nedelje ovaj stepen takmičenja biti u epicentru fudbalskih zbivanja.

 

U derbiju ove runde takmičenja ekipa Višesave iz Bajine Bašte i Čajetina su remizirali rezultatom 1:1, što je omogućilo ekipi iz Rasne da trijumfom na Kotromanom stigne do liderske poziciji. Istovremeno treba naglasiti i da se veliko rezultatsko iznenađenje dogodilo u Užicu gde je Prvi partizan minimalnim rezultatom savladao Bakionicu i trenutno je udaljio od pozicije "broj jedan".

Jedan od zanimljivijih susreta ove runde takmičenja odigran je u Požegi, a snage su odmerile ekipe Rampe i Avijatičara iz Vranjana. I pored činjenice da je domaćin bolje plasiran na tabeli, kao i činjenice da se ekipa iz Vranjana, do ovog meča nalazila u seriji od četiri vezana poraza i gol razlikom 4:19, ekipa Rampe je tek nakon velike borbe uspela da stigne do važna tri boda: Rampa (Požega) - Avijatičar Vranjani (Vranjani) 3:2 (2:1).

U narednom 14. kolu požeška Rampe gostuje u Sjenici ekipi Sloge, a tim iz Vranjana će priliku da prekine crnu seriju imati na gostovanju u Perućcu, ekipi koja se u ovom momentu nalazi na samom začelju tabele sa svega devet osvojenih bodova.

Foto: FK Rampa Požega

Česta slika u svlačionici FK Rampe iz Požege

 

- Zlatiborska okružna liga, 13. kolo:

Sečica (Seča reka) - Perućac (Perućac) 7:0

Prvi partizan (Užice) - Bakionica (Bakionica) 1:0

Tara (Kremna) - Jedinstvo (Kalenić) 6:1

Višesava (Bajina Bašta) - Čajetina (Čajetina) 1:1

Kotroman (Mokra Gora) - Polet (Rasna) 0:3

Ježevica (Velika Ježevica) - Omladinac (Zdravčići) 3:1

Gorobilje (Gorobilje) - Sloga (Sjenica) 2:1

Rampa (Požega) - Avijatičar Vranjani (Vranjani) 3:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading