VIŠESAVA NEMA VIŠE PRAVA NA GREŠKU: Pobeda u Kaleniću imperativ za nastavak trke za prvo mesto!

Autor:

Sport

17.11.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Zlatiborske okružne lige Jedinstvo iz Kalenića dočekuje ekipu Višesave. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

VIŠESAVA NEMA VIŠE PRAVA NA GREŠKU: Pobeda u Kaleniću imperativ za nastavak trke za prvo mesto!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Polako ulazimo u završnicu jesenjeg dela šampionata Zlatiborske okružne lige. Ostala su još dva kola do odlaska na zimsku pauzu.

Republika
 

Nedeljni domaćin meča ekipa Jedinstva beleži slabije rezultate od očekivanih. Sa učinkom 3-0-10 nalaze se na deobi 14. pozicije sa devet bodova. U prvih 10 kola samo jedna pobeda i devet mečeva bez bodova. U poslednja tri susreta upisane su dve pobede i jedan poraz.

Podatak koji može da ohrabri domaću publiku u Kaleniću u nedelju je da su dve pobede ostvarene na svom terenu. Igrači Jedinstva se ne nalaze u dobroj poziciji ni po paramteru datih i primljenih golova.

U predstojećem meču sa druge strane centra nalaziće se sastav Višesave. Tim iz Bajine Bašte je u prošlom kolu zbog osvojenog samo jednog boda spao na drugo mesto na tabeli. 

Ekipa Višesave ove sezone igra odlično, samo dva puta u ovoj sezoni su ostali bez bodova, isto toliko puta i podelili bodove.Između prvih pet timova na tabeli, oni su sastav koji se nalazi u najboljoj formi.

Igrači trenera Ljeskića drže prvo mesto po broju datih golova, loptu iz svoje mreže vadili su 13 puta i po tom paramteru su treći tim u ligi. 

Trener gostujućeg tima u nedeljnom duelu Žarko Ljeskić izjavio je:

- Sigurno da nas čeka teško gostovanje, poznajemo jako dobri ekipu Jedinstva i znamo koliko je teško uzeti bodove na njihovom terenu. Naš cilj je da u preostale dve utakmice uđemo maksimalno ozbiljno i ostvarimo pozitivan rezultat, kako bi zadržali priključak za vodećom ekipom Poleta.

Prošle sezone u dva meča ovih timova viđeno je 12 golova. Višesava je na svom terenu slavila sa 3:2. U Kaleniću domaćin je osvojio ceo plen rezultatom 4:3.

Jedinstvo (Kalenić) - Višesava (Bajina Bašta)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Kaleniću

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading