Samo putem Xtip Stream pratite derbi u Zoni „Zapad“ - Istočne Srbije!

Autor:

Sport

19.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rembas (Resavica) – Trstenik PTT (nedelja, 20. novembar, 13:00).

Samo putem Xtip Stream pratite derbi u Zoni „Zapad“ - Istočne Srbije!

Foto: MerkurXtip

Situacija u Zoni Zapad veoma je zapetljana i čak četiri ekipe boriće se do kraja šampionata za prvo mesto i plasman u viši rang. Morava iz Ćuprije je vodeća sa bodom više od Rembasa, treći je Trstenik sa četiri boda manje, a Jedinstvo 1936 iz Kruševca je na četvrtoj poziciji. Svi ovi timovi se bore za prvo mesto i situacija na tabeli garantuje izuzetno zanimljiv i neizvestan drugi deo prvenstva.

 

U poslednjem kolu jesenjeg dela gledaćemo derbi jer Rembas u Resavici dočekuje Trstenik PPT i biće to duel drugog i trećeg na tabeli koje deli tri boda. Sve je u igri kada su ovi rivali u pitanju, ali će Rembas biti naoštren da se iskupi za neočekivani poraz u prošlom kolu na gostovanju u Despotovcu kada je prepustio vrh tabele.

S druge strane, Trstenik je pre dva kola prvi put poražen ove sezone i to na gostovanju vodećoj Ćupriji (4:2) pa i on želi da nastavi novi pobednički niz koji je započeo u prošlom kolu protiv ekipe Majdevo-Kupci.

Pretprošle sezone su i Rembas i Trstenik bili u Srpskoj ligi – grupa Istok i tada je u Resavici bilo 1:1, dok je Trstenik bio bolji na domaćem terenu sa 3:2.

U nedelju, 20. novembra od 13:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč Zone „Zapad“ između Rembasa iz Resavice i Trstenika PPT.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading