STOJAN LAZARAC PRED TEŠKIM GOSTOVANJEM: Zadrugar na svom terenu niže samo pobede!

Autor:

Sport

19.11.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Međuopštinske lige Mačva ekipa Zadrugara ugostiće lidera tim Stojan Lazarac. Susret se igra u nedelju od 13 časova.

STOJAN LAZARAC PRED TEŠKIM GOSTOVANJEM: Zadrugar na svom terenu niže samo pobede!

Foto: FK Zadrugar Mačvanski Pričinović

Hoće li ekipa iz Sovljaka uspeti da bude jesenji prvak lige saznaćemo posle 90 minuta u Mačvanskim Pričinovićima.

Republika
 

Zadrugar sa učinkom 8-0-4 nalazi se na trećem mestu na tabeli sa 24 boda. Šest više ima njihov nedeljni protivnik. Ekipa igra jako dobro na svom terenu gde ima maksimalan učinak. Pet mečeva i isto toliko pobeda je svakako jako dobra statistika pred sutrašnji meč.

Igrači Zadrugara igraju otvoren fudbal, na gol više. Sa svakim protivnikom se takmiče svih devedeset minuta na terenu. U poslednjih pet mečeva imaju dva poraza i tri upisane pobede.

Pred sutrašnji duel sa liderom iz domaćeg tabora poručuju:

- Očekujemo jednu zanimljivu i dobru utakmicu, nadamo se da će naši navijači prepoznati momenat i da će pružiti igračima potrebnu podršku. Nadamo se da će utakmica biti lepa za gledanje sa puno golova, i naravno da barem jedan više završi u protivničku mrežu.

Igrači Stojan Lazaraca imali su odličan početak sezone, nastavili su sa dobrim igrama koje su ih krasile prošle takmičarske godine. Prvo mesto na tabeli sa najviše datih i najmanje primljenih golova i trenutno jedan od glavnih konkuretana za plasman u viši rang. 

Mladi Borac iz Dublja je sa pet bodova više u odnosu na tim iz Sovljaka prošle sezone uspeo da se domogne plasmana u viši rang. Igrači Nebojše Jokića će sutra biti verovatno pred najvećim ispitom u ovoj polusezoni, Zadrugar je ekipa koja ne dozvoljaval bodove protivniku na svom terenu.

Zadrugar ( Mačvanski Pričinović) - Stojan Lazarac (Sovljak)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren Zadrugara

BONUS VIDEO: 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading