DERBI ZA PRVO MESTO: Ko će slaviti titulu jesenjeg praka Opštinske lige Jagodine!?

Autor:

Sport

19.11.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu pred zimsku pauzu u direktnom duelu odlučivaće se ko će biti jesenji prvak Opštinske lige Jagodina. Tim Bratstva dočekuje Mladi radnik, utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

DERBI ZA PRVO MESTO: Ko će slaviti titulu jesenjeg praka Opštinske lige Jagodine!?

Foto: FK Bratstvo Međureč

Cela polusezone staje u 90 minuta, ko će se okititi zvanjem jesenjeg prvaka Opštinske lige Jagodina saznaćemo sutra oko 15 časova.

Republika
 

 

Ekipa Bratstva sem poraza na svom terenu od Morave u svim ostalim mečevima u ligi upisala je pobedu. Sa 30 bodova drže prvo mesto na tabeli i beže prvim pratiocima tri boda. Tim iz Međureča sem poraza od sastava iz Rajkinca na svom terenu ima i 12 osvojenih bodova u četiri meča. 

Prošlogodišnji član Međuopštinske lige Sever ima drugi najbolji napad u ligi. Po broju primljenih golova u leđa gledaju samo ekipi Morava, kao i sutrašnjem protivniku. Derbi meč igrači trenera Milosavljević Miroslava dočekuju u odličnoj formi, na poslednjih pet mečeva imaju isto toliko pobeda.

Iz Međureča pred duel sa ekipom Mladog radnika poručuju:

- U dobrom raspoloženju očekujemo meč zbog dobrih rezultata, ali imamo i nekoliko povređenih igraca što je problem. Očekujemo malo više publike nego na prethodnim utakmicama. Nadamo se da ćemo sutra proslaviti na svom terenu titulu jesenjeg prvaka.

Lideru na megdan sutra stiže Mladi radnik. Sastav iz Novog Lanista je pored ekipe Morave jedina ekipa koja nema poraz u ovoj sezoni. Skor 8-3-0 dovoljan je za drugo mesto na tabeli.

Ekipa se nalazi u odličnoj formi, u poslednjih pet mečeva upisali su 13 bodova. Anđelković Slobodan odlično je skockao ekipu u ovoj sezoni, sa samo devet primljenih golova drže titulu najbolje odbrane u ligi.

Bratstvo (Međureč) - Mladi radnik (Novo Laniste)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren Bratstva

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading