RASTAJE SE S DUŠOM! Osman Karić ne može da prihvati činjenicu da mu je sin jedinac iza rešetaka, otkrio ŠOK detalje o njihovom susretu u zatvoru!

Autor:

Zabava

08.05.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić objavio srceparajuću fotografiju, pa objasnio kako se oseća!

RASTAJE SE S DUŠOM! Osman Karić ne može da prihvati činjenicu da mu je sin jedinac iza rešetaka, otkrio ŠOK detalje o njihovom susretu u zatvoru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman, Stefan Karić

Osman Karić danas je prvi put posetio sina Stefana u zatvoru, a ono što je zatekao tamo, učinilo ga je da se oseća veoma poniženo, što je i sam izjavio za domaće medije.

Naime, Stefan je u pritvoru, nakon što je zverski pretukao Natašu Šaviju, koja se i dalje oporavlja, a tek je danas puštena iz bolnice.

Republika

Foto: Republika

 

Osman je izuzetno zabrinut za sina jedinca i ne može da se pomiri sa činjenicom da je Stefan trenutno u onakvim uslovima, a sada se, još jednom, oglasio na svom Instagram profilu, objavio Stefanovu fotografiju i posvetio mu ove stihove:

- Tvoj osmeh danas bio je lažan, meni kao tvom ocu bio je važan. Znam da, kada si me video, pocrveneo si i znam da si se postideo. Tvoj sjaj od suze u oku, u trenutku pomislih da je kraj mom životu. Zbog tebe, sine, ja samo dišem i često tebi u mislima pišem - napisao je on.

Republika

Foto: instagram.com/karic_osman

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading