OSMAN KARIĆ POSETIO SINA U ZATVORU: Progovorio o njihovom susretu, pa otkrio zbog čega se oseća poniženo kao nikad!

Autor:

Zabava

08.05.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman je, takođe, naglasio da Stefan nije rođen za zatvorske uslove i da ne zna kako će se tamo snaći!

OSMAN KARIĆ POSETIO SINA U ZATVORU: Progovorio o njihovom susretu, pa otkrio zbog čega se oseća poniženo kao nikad!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Osman Karić

Stefan Karić nalazi se u pritvoru zbog brutalnog prebijanja starlete Nataše Šavije, a njegov otac, Osman, prvi put ga je posetio u zatvoru i otkrio kako se oseća sada, kada je video sina iza rešetaka.

Takođe, Osman je priznao da se i dalje nije čuo sa pretučenom Šavijom i da ne zna u kakvom je stanju, ali da joj svakako želi brz oporavak.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

 

- Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško - rekao je Osman za Blic, pa nastavio:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/J. PAP

 

- Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove, nije niko, ali eto dešavaju se sudbinske stvari od kojih nekada ne možemo pobeći. O slučaju koji se desio nismo pričali, jer smo pričali preko slušalica sa staklenim delom ispred sebe - zaključio je Osman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading