Đoković posle velike pobede: Pomogao mi je razgovor pred ogledalom sa samim sobom!

Autor:

Sport

05.07.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle velike pobede.

Đoković posle velike pobede: Pomogao mi je razgovor pred ogledalom sa samim sobom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona.

On je posle velikog preokreta sa 3:2 savladao Italijana Janika Sinera.

- Velike čestitke Janiku na sjajnoj borbi, siguran sam da će i on imati još dosta prilika da na Grend slemovima napravi nešto veliko. Ima još dosta vremena pred njim, želim mu sve najbolje u budućnosti.

Nole je u prva dva seta bio neprepoznatljiv, a otkrio je šta mu je najviše pomoglo da se domogne trijumfa.

- Prva dva seta i preostala tri su bila kao dva različita meča. Posle drugog sam otišao malo da se osvežim u svlačionicu i pred ogledalom sam razgovarao sam sa sobom. Ponekad u ovim okolnostima, kada ne ide dobro na terenu, takve stvari su neophodne kako bi se presabrale misli i malo odmorilo. Uspeo sam u tome i na sreću započeo sam treći set brejkom, oduzeo sam mu servis i to mi je dalo mnogo samopouzdanja. On se slabije kretao, a meni je iskustvo pomoglo da se vratim u meč- rekao je srpski teniser i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Iako skoro 20 godina igram tenis na velikom nivou, uvek prolazim kroz neke momente sumnje kao i svi drugi. Unutrašnja borba je najveća i kad sam nju dobio, onda i druge strane postanu lakše i idu u moju koristi. Uvek sam voleo da preokrenem meč na Grend slemu, iskustvo, odlazak u svlačionicu sve je to pomoglo da stignem do pobede i drago mi je zbog toga.

Za kraj, još jednom je pokazao koliko mu znači Vimbldon.

- Ljubav, zadovoljstvo i ponos. Obožavam ovaj teren, mislim da bi se većina igrača složila da je ovo najveći teniski turnir. Ovo je najvažinij turnir u mom životu i karijeri, ovaj teren me je inspirisao da uzmem teniski teren u ruke. Kada god izađem ovde uvek se dešava neka nova stranica naše ljubavi i nadam se da će se tako i nastaviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading