POSLEDICE ODUSTAJANJA S MASTERSA U MADRIDU: Janik Siner trlja ruke! Đoković ga častio!

Autor: M. M.

Sport

21.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turnir u prestonici Španije na programu je od 24. aprila do 5. maja.

POSLEDICE ODUSTAJANJA S MASTERSA U MADRIDU: Janik Siner trlja ruke! Đoković ga častio!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se povukao sa Mastersa Madridu i očekuje se da će njegov naredni turnir biti Rim, gde je u prošlosti imao dosta uspeha. Iako ovo neće uticati na poredak na ATP listi, bar sada, pošto je srpskom asu garantovano makar još mesec dana na čelu teniskog karavana, njegovo povlačenje predstavlja veliki preokret za turnir u Madridu.

Naime, njegov prvi pratilac, Italijan Janik Siner je profitirao nakon Đokovićevog odustajanja od prestižnog turnira koji se održava u prestonici Španije. Siner će po prvi put u karijeri biti prvi nosilac na nekom od turnira, što mu može povećati šanse u pohodu na novu titulu. Mladi as je ove sezone već osvojio tri titule - Roterdam, Australijan Open i Majami, dok je u Indijan Velsu i Monte Carlu stigao do polufinala.


Masters u Madridu na programu je od 24. aprila do 5. maja, a odsustvo Novaka Đokovića pruža priliku drugim teniserima da pokažu svoje umeće i ostvare značajne rezultate. Ovaj turnir predstavlja važan datum u teniskom kalendaru i privlači pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Nagradni fond ovog turnira iznosi impresivnih 9,09 miliona evra, a najbolji teniser u istoriji Novak Đoković (24 grend slem titule) osvajao ga je čak šest puta. Poslednji put je učestvovao prošle godine kada je ispao u četvrtfinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading