BARSELONA SE PLAŠI ZVEZDE: Teodosić i atmosfera..

Autor:

Sport

01.02.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Katalonaca zna odakle im preti najveća opasnost..

BARSELONA SE PLAŠI ZVEZDE: Teodosić i atmosfera..

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Barselonu u petak od 20 sati u Štark areni u okviru 25. kola Evrolige.

Gigant iz Katalonije u Beograd dolazi u odličnom raspoloženju nakon što su u prethodnom kolu demolčirali Virtus rezultatom 84:57, ali je trener Španaca Rodžer Grimau svestan da neće imati lak zadatak u Beogradu.

- Verujem da će nam svaka utakmica do kraja ligaškog dela biti izuzetno teška, pogotovo ona u beogradskoj Areni gde navijači daju jak vetar u leđa igračima. Crvena zvezda je uvek nošena spektakularnom energijom i tako počinje utakmice - započeo je Grimau, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Koreografija u Areni

 

- Galama u ovakvim dvoranama uvek generiše pozitivan efekat na igrače i pogotovo na domaći sastav, dok za protivnika može da bude zbunjujuća. Igrači svakako dobiju veću motivaciju i energiju, želju za igrom kada je takva energija na tribinama. Znamo da je kalendar takmičenja takav kakav jeste i svaki detalj može da pravi razliku. Energija o kojoj pričamo ne može toliko da poremeti protivnika, koliko može da pogura domaći tim - rekao je trener Barselone.

Zna Rodžer od koga im preti najveća opasnost.

- Crvena zvezda ima neke igrače koji su u izuzetnom momentu. Miloš Teodosić ima tu sposobnost da rešava velike utakmice, energija Adama Hange je uvek prisutna, a Zvezda takođe ima igrače koji su sposobni da pogađaju velike šuteve - zaključio je Grimau.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading