SLIKA KOJA CEPA SVA SRCA! Partizan objavio FOTOGRAFIJU uoči meča sa Megom! Milojevićev dres na ZLATNOJ stolici! (FOTO)

Autor:

Sport

22.01.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski rivali se opraštaju od legendarnog asa.

SLIKA KOJA CEPA SVA SRCA! Partizan objavio FOTOGRAFIJU uoči meča sa Megom! Milojevićev dres na ZLATNOJ stolici! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju Megu u poslednjem meču 17. kola AdmiralBet ABA lige, a ovaj duel proteći će u odavanju pošte nedavno preminulom pomoćnom treneru Golden Stejta Dejanu Milojeviću.

Milojević je prošle srede preminuo u Americi, jer je doživeo srčani udar tokom timske večere sa Golden Stejt Voriorsima u Solt Lejk Sitiju.

Njegova smrt je rastužila mnoge u srpskoj košarci, zbog čega će čitav meč Partizana i Mege proći u znaku preminulog asa.

Milojević je kao igrač ostavio možda najdublji trag upravo u Partizanu, jer je tamo došao sredinom 2000.-ih godina uprkos boljim ponudama, dok je kao trener to učinio u Megi.

 

 

Na njenoj klupi je sedeo od 2012. do 2020. godine, a Partizan i Mega se u ponedeljak od 19 časova sastaju u meču 17. kola ABA lige u Beogradskoj areni.

U Areni se uz teren nalazi jedna prazna i zlatna stolica, na kojoj se nalazi dres sa Milojevićevim prezimenom i brojem 13, kao i bela ruža u znak sećanja na čuvenog igrača koga su mnoge kolege, prijatelji i navijači iskreno voleli.

Po Dejanu će, kao što je ranije rečeno, i Megin trening centar i njena dvorana nositi ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading