MARINKOVIĆ ZADOVOLJAN: Da nam je neko PONUDIO SREBRO...

Autor:

Sport

10.09.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh

MARINKOVIĆ ZADOVOLJAN: Da nam je neko PONUDIO SREBRO...

Foto: FIBA

Vanja Marinković

Košarkaši Nemačke novi su prvaci sveta, pošto su u velikom finalu, posle drame, savladali selekciju Srbije sa 83:77 (23:26, 24:21, 22:10, 14:20).

Vanja Marinković nije krio ponos uprkos porazu.

- Možemo da žalimo, imamo za čim. Najgore je... Uvek je onako... Veliki turnir za nas sve, počev od Bogdana pa na kraju sa malim Jovketom. Svi u stručnom štabu, dali smo maksimum, odvojili vreme, nismo bili sa svojima, a mogli smo. Na kraju se isplatilo, moglo je da bude još malo sjajnije, ali Bože moj. Da nam je neko dao 26. jula kada smo se skupili u Pazovi da igramo finale protiv Nemačke, ili protiv bilo koga. Veliki uspeh, imamo za čim da žalimo - rekao je bek Baskonije, pa nastavio.

- Malo smo pali. Mislim da su oni više grizli od nas, iskren da budem, tako sam ja video, možda grešim. Mislim da su mnogo bolje izašli od nas u drugom poluvremenu i to je to.  Šegi je mnogo važan za naš tim, kao i svi ovde. Povredio se u drugom minutu, hteo je da se vrati. Pokušavao je, ali nije mogao - zaključio je Vanja Marinković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading