ISPLIVALA ISTINA O PROPALOM PARU IZ ZADRUGE: Imali su turbuletan odnos, a sad je otkriveno njegovo PRAVO LICE!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palčica javno raskrinkala Petrućija!

ISPLIVALA ISTINA O PROPALOM PARU IZ ZADRUGE: Imali su turbuletan odnos, a sad je otkriveno njegovo PRAVO LICE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Petrući i Palčica

Anastasija Stanojević, poznatija kao Palčica, privukla je pažnju javnosti svojom turbulentnom ljubavnom vezom sa pevačem Markom Petruševićem Petrućijem tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 6". Nakon prekida veze, odlučila je da javno progovori o svojim osećanjima u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anastasija Stanojević Palčica

- Ne mogu da prevarim nekoga sa kim nisam ni bila. Mislila sam da je normalan dečko, drugačiji, miran... Znaš kako kaže naš narod: "Ispod mire, trista vire". Folirant u potpunosti, bolje da sam bila sa najgorom švalerčinom, nego sa njim koji je kao miran. Da, on mi je najveća greška - rekla je Palčica, a onda se osvrnula na navode da je Petrućija prevarila sa bivšim, Albertom, te je i otkrila u kakvoj je relaciji sa njim:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Stojanović Palčica i Alberto

- Ni u kakvoj relaciji sam sa njim. Pravila sam iz godine u godinu od sebe sve veću budalu. Dugo godina sam bila sa nekim ko je pripadnik neke druge populacije...Nisam rekla da je gej, samo sam dugo vremena provela sa nekim koga nisam zanimala u nekim sferama. Telefon mi je pun skrinšotova i poruka, ali ću to zadržati za sebe. Čovek sedi sa mnom i piše portalima i slika me...To su igrarije za klince - rekla je Palčica.

Palčica, očigledno nije oklevala da iznese svoje iskrene emocije i detalje iz svojih emotivnih veza. Njene reči su izazvale pažnju javnosti, pogotovo jer je mnoge zanimalo šta se desilo sa ljubavnom parom nakon završetka šeste sezone "Zadruge". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.05.2024 05:24

BIĆE DA JE U TEBI PROBLEM...DRAGA MOJA PALČICE...UZ PETRUĆIJA U SEZONI 6 SI BILA BITNA I PRIMEĆENA, ALI KAD STE IZAŠLI...SVIMA NAM JE BILO JASNO KO SI I KAKVA SI...KOGA JE BRIGA ŠTA TI MISLIŠ...I DA LI MISLIŠ...SA TRI VIJUGE U MOZGU...ŽALOSNA SI U SVAKOM POGLEDU...I FIZIČKI I PSIHIČKI...