IDEMO UZDIGNUTE GLAVE: Avramović BESKRAJNO PONOSAN!

Autor:

Sport

10.09.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa ima LAVLJE SRCE.

IDEMO UZDIGNUTE GLAVE: Avramović  BESKRAJNO PONOSAN!

Foto: FIBA

Borio se kao da mu život zavisi od toga. Bilo ga je na svakom ćošku terena. Preuzimao je odgovornost, šutirao je, probijao, ali na kraju nije bilo dovoljno.

Aleksa Avramović je postigao 21 poen, bio je najefikasniji košarkaš Srbije, a svojim zalaganjem je postao ljubimac nacije!

Bio je plejmejker Srbije jako tužan, ali u isto vreme i ponosan.

- Moramo da budemo ponosni, uzdignute glave, igrali smo protiv fantaistične ekipe. Ali nema veze što su to NBA, oni su dugo vremena zajedno, mi smo tim gradili od prošle godine, ali mnogo igrača nije tu mnogo. Napravili smo instant rezultat, svesni da "idemo" kao autsajderi. Uzdignutog čela i s ponosom mogu da kažem da sam počastvovan što sam prezentovao Srbiju. Svestan sam da nijedan igrač Srbije sa sve Ognjenom i Borišom iz bolnice može da hoda uzdignute glave i znamo da će nas dočekati na lep način, jer smo obradovali našu Srbiju i naše porodice, celu naciju i slava Bogu - rekao je Aleksa, pa dodao šta ga je slomilo.

- Malo sam slomio na kraju utakmice, brat mi prišao, putovao je 36 sati, to me slomilo. Hteo sam da ga obradujem, pružio je baš dosta toga. Međutim, ne žalim ni za čim, znamo da smo dali sve od sebe, bolji tim je pobedio, svaka čast Nemačkoj. Mi smo Srbija, idemo na Olimpijadu, da se spremimo i da pokušamo da osvojimo zlato - zaključio je heroj Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading