KAPITEN BOGDANOVIĆ UTUČEN! Bože moj, idemo dalje! Ponosan sam na igrače!

Autor:

Sport

10.09.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili.

KAPITEN BOGDANOVIĆ UTUČEN! Bože moj, idemo dalje! Ponosan sam na igrače!

Foto: Starsport

Iako je veliki broj "Nevernih Toma" sumnjao u ovu generaciju, da će se uopšte plasirati na Mundobasket, posle paklenih krugova kroz koje su prošli, reprezentativci Srbije došli su do finala i srebrne medalje koja ima zlatni sjaj!

Zna to i kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović, jedan od najefikasnijih igrača u taboru Srbije na finalu u Manili, koji je posle meča vidno utučen rekao:

- Nama je bio cilj da se plasiramo na OI i plasirali smo se u finale napravili veliki korak i bili smo tu u igri posle treće četvrtine iskreno oni su bili bolji i ceo turnir su to pokazivali da znaju da igraju dok je nama malo falilo iskustva i stvarno sam ponosan na momke jer su se borili od početka pošto nisu gubili nadu i podržavali se sve vreme - mišljenja je Bogdanović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Otkrio je potom šta u budućnosti čeka ovaj mladi tim:

- Nadam se da možemo da uradimo nešto od ovoga, jer sam stvarno ponosan na sve što smo uradili i ovo je jedna od najboljih grupa sa kojima sam preživeo nešto svi su bili sjajni i drago mi je što sam bio deo ove priče - dodao je as Atlanta Hoksa.

Osvrnuo se i na povredu Ognjena Dobrića, kao i koliko znači kada je u igri:

- Dobrić mnogo znači i u napadu i u odbrani i nismo imali sreće što se rano povredio, ali Bože moj idemo dalje - istakao je Bogdan Bogdanović.

Podsetimo, srpski reprezentativci se u ponedeljak oko 22 časa i 30 minuta vraćaju u Beograd, gde će im biti priređen spektakularan doček.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading