OVO ZANIMA CELU NACIJU! Evo kada SREBRNI košarkaši stižu u Beograd! Sprema se SPEKTAKULARAN doček!

Autor:

Sport

10.09.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u finalu Svetskog prvenstva od Nemačke rezultatom 77:83, pa se sa srebrom medaljom vraća u domovinu.

OVO ZANIMA CELU NACIJU! Evo kada SREBRNI košarkaši stižu u Beograd! Sprema se SPEKTAKULARAN doček!

Foto: Starsport

"Orlovi" će u ponedeljak kasno uveče stići u Beograd, pošto će čarter iz Manile s košarkaškom reprezentacijom Srbije sleteti sutra u našu prestonicu oko 22 časa i 30 minuta.

Nema sumnje da će i, pored izgubljenog finala, srpske reprezentativce sačekati veliki broj navijača, budući da su ostvarili ogroman uspeh samim plasmanom u finale.

Prethodno je objavljena informacija da će se u Srbiju vratiti i Boriša Simanić koji je na utakmici protiv Južnog Sudana dobio udarac zbog kog mu je odrstranjen bubreg.

U međuvremenu, košarkaš Saragose operisan je u Manili, tamo se oporavljao i trebalo bi da sa ostatkom tima stigne u Srbiju!

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Za njega će biti obezbeđen poseban avion kako bi se vratio u domovinu. Ovde mu sledi oporavak, a prema tvrdnjama doktora - on će moći da nastavi sportsku karijeru i vrati se obavezama u klupu iz Španije.

Podsetimo, Nemačka je u finalu Svetskog prvenstva osvojila prvu zlatnu medalju u istoriji ove države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading