KAKVA PLJAČKA U MANILI! Sudije, treba da vas je SRAMOTA! Arbitri BRUTALNO POKRALI Srbiju! Pogledajte zbog čega im se SMEJE ceo svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.09.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije teško oštećena protiv Nemačke.

KAKVA PLJAČKA U MANILI! Sudije, treba da vas je SRAMOTA! Arbitri BRUTALNO POKRALI Srbiju! Pogledajte zbog čega im se SMEJE ceo svet! (VIDEO)

Foto: fiba.com

Veliku borbu vode reprezentativci Srbije u finalu Svetskog prvenstva protiv Nemačke u Manili.

"Panceri" imaju trenutno prednost, ali samo zahvaljujući sudijama koje su bezbroj puta svirale na štetu izabranika Svetislava Pešića.

Primera je mnogo, a najupečatljiviji zbog kojeg im se smeje ceo svet, došao je posle duela Alekse Avramovića i Denisa Šredera.

Naime, kod rezultata 55:53 sredinom treće četvrtine, usledila je jedna krajnje sumnjiva situacija. O čemu se zapravo radi? Košarkaš Partizana Aleksa Avramović je bez faula zaustavio prvu zvezdu Nemaca Šredera, udario mu "bananu", dok je plejmejker nemačke reprezentacije nakon toga rukom, a potom i nogom udario Srbina!

 

 

Usledilo je gledanje čelendža, posle čega je meksički sudija Omar Bermudes izvršio klasičnu otimačinu i bez imalo stida i srama potvrdio odluku.

Jasno je da će, ukoliko Nemci budu na kraju slavili, najveći heroj ove reprezentacije biti Meksikanac Bermudes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading