TARA (23) PRONAĐENA U ZAPALJENOM STANU: Sumnja se da je požar podmetnut

Autor:

Svet

12.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Luiz Bejker je bila vredna studentkinja prava iz Ist Pointa u Džordžiji, koja je bila poznata po svojoj predanosti pravdi i svetloj budućnosti.

TARA (23) PRONAĐENA U ZAPALJENOM STANU: Sumnja se da je požar podmetnut

Foto: shutterstock

Ilustracija

Više od dve decenije nakon tragičnog događaja, konačno je došlo do hapšenja osumnjičenog za smrt studentkinje prava Univerziteta Džordžije, Tare Luiz Bejker. Vatrogasci su pronašli telo Tare Luiz Bejker 19. januara 2001. godine u njenom stanu, dan pre njenog 24. rođendana. Prema saopštenju istražnog biroa Džordžije, osumnjičeni Edrik Lamont Faust (48) suočava se sa nekoliko optužbi u vezi sa ovim slučajem, uključujući teško ubistvo, teški napad, podmetanje požara i tešku sodomiju.

- Tara Luiz Bejker je bila vredna studentkinja sa svetlom budućnošću - rekao je načelnik istražnog biroa Džordžije Kris Hozi.

Tara Luiz Bejker je bila vredna studentkinja prava iz Ist Pointa u Džordžiji, koja je bila poznata po svojoj predanosti pravdi i svetloj budućnosti. Njena smrt je ostavila dubok trag u zajednici, a porodica, prijatelji i kolege je pamte kao "šampionku pravde" i veoma odanu osobu. Istražni organi su istakli da je njen život nasilno ugašen, te da je hapšenje osumnjičenog korak ka pravdi za nju i njenu porodicu.

Tarin život joj je ukraden u stravičnom činu nasilja - dodao je.

Istraga o smrti studentkinje prava trajala je 23 godine, a načelnik policije je izrazio nadu da će porodica konačno naći pravdu. Tokom godina, detektivi su vredno radili na slučaju, a načelnik je istakao da ceni njihov trud i posvećenost. Ovo hapšenje predstavlja važan korak ka zatvaranju ovog tragičnog poglavlja i pruža nadu da će pravda biti zadovoljena.

Hapšenje osumnjičenog nakon više od dve decenije predstavlja završetak dugog čekanja i nudi mogućnost da se otkrije istina o tragičnoj smrti Tare Luiz Bejker. Nadamo se da će ovaj slučaj pružiti zadovoljstvo pravdi i olakšanje porodici i zajednici koja je dugo živela sa ovim teškim gubitkom.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading