MILUTINOV ŽALI ZA ISPUŠTENOM ŠANSOM! Zlato će DOĆI jednog dana!

Autor:

Sport

10.09.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je finale Svetskog prvenstva od selekcije Nemačke rezultatom 77:83.

MILUTINOV ŽALI ZA ISPUŠTENOM ŠANSOM! Zlato će DOĆI jednog dana!

Foto: Starsport

Time je četa Svetislava Pešića osvojila srebrnu medalju na Mundobasketu u Manili, posle čega je ostao veliki žal za najsjajnijim odličjem.

Među igračima čiji poeni su nedostajali u finalnom okršaju, bio je Nikola Milutinov. Srpskog centra su Nemci gotovo "zatvorili", ne dozvolivši mu da dođe do izražaja.

Svestan je toga bio i novi košarkaš Olimpijakosa, koji je naglasio da mu je žao zbog konačnog epiloga.

- Pre svega ja nisam bio na nivou i mnogo mi je teško zbog toga. Srebro je veliki uspeh sa timom s kojim smo ovde, niko nije verovao. Pokazali smo timsku igru, bili smo zajedno i srebro nije loše, moglo je bolje, ali... - rekao je Milutinov.

"Panceri" su našli lek za odbranu od jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji u celom svetu, što je dokazao i na planetarnom šampionatu.

- Udvajali su, tražio sam svoj ritam, pokušavao sam da nađem sebe, ritam. Nisam uspeo da nađem, krivo mi je. Moram da nastavim da radim bolje ida se spremim za sledeću godinu.

Foto: Starsport

 

Priznaje Milutinov da je novi šampion zasluženo trijumfovao, pošto je Nemačka došla na takmičenje s najjačim raspoloživim snagama.

- Imali su najjači tim, igraju ceo turnri odlično, zasluženo su došli do zlatne medalje i nadam se da ćemo sledeće godine napraviti korak više.

Srpski košarkaši su u finišu imali priliku da izjednače, međutim, sreća je okrenula leđa...

- Nismo odustali, pokušali smo da se vratimo, taj šut nije ušao. To je košarka. Večeras nije htelo i moramo da nastavimo da radimo i da budemo bolji.

Centar "orlova" je siguran da će ova generacija osvojiti zlato u skorije vreme.

- Mislim da je ovo veliki uspeh jer niko sem igrača nije verovao u ovako nešto. Treba da radimo, da verujemo u sebe i doći će zlato jednog dana - istakao je Milutinov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading