POSLEDNJI RAPORT PRED BAJERN: Oglasio se Dejan Radonjić!

Autor:

Sport

16.12.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u petak od 20.45 časova ekipu Bajern Minhena u utakmici 16.kola Evrolige.

POSLEDNJI RAPORT PRED BAJERN: Oglasio se Dejan Radonjić!

Foto: Starsport

Crveno beli su odigrali odličan meč protiv Barselone i nedostajalo im je malo da dođu do velike pobede u utorak uveče.

Ritam je takav da ekipa nema mnogo vremena za odmor i pripremu narednog duela protiv ekipe Bajerna koja u Beograd stiže nakon gostovanja u Atini i poraza od ekipe Olimpijakosa. Zvezda ima skor 6-9, dok je Bajern trenutno na skoru 7-8.

Ovo će biti 6. duel dva kluba u Evroligi, crveno-beli imaju bolji odnos pobeda i poraza, trenutno je 3-2, ali je u poslednjem međusobnom duelu Bajern slavio u Beogradu 78-76 u utakmici koja je odigrana u martu ove godine.

- Bajern je jako dobar ove sezone, prošle sezone su se plasirali u top 8 i sigurnoimaju ambicije da urade puno toga i ove sezone. Predvođeni su sjajnim Lučićem i velikim brojem izuzetno kvalitetnih igrača ,puni iskustva, atletski jako kvalitetni…Bez obzira na raspored koji je težak svima nama, trudićemo se da izađemo sa velikom enegijom i odigramo dobar meč. Sigurno da će pokazati reakciju naon poraza u Atini, to su radili i ranije, i kao što sam govorio i ranije, to će da se događa svima, oni su nekoliko dana pre toga pokazali svoj kvalitet i drugačiju sliku savladavši prvaka Evrope Efes. U ovakvom broju utakmica, putovanja, mislim da to što se dešava od početka svima, samo treba proći na što bezbolniji mogući način i biti spreman za naredne izazove- rekao je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading