POTVRĐENI STRAHOVI: Delije na meti Italijana i Hrvata koji žele OSVETU

Autor:

Sport

28.11.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huligani Rome spremni na odmazdu zbog skinute zastave grupe "Fedajn" koja se zbog toga ugasila i promenila ime.

POTVRĐENI STRAHOVI: Delije na meti Italijana i Hrvata koji žele OSVETU

Foto: Republika.rs

Navijači Crvene zvezde, oprez danas u Bernu. Do početka utakmice između crveno-belih i domaćeg Jang bojsa u petom kolu Lige šampiona nije ostalo mnogo, a kako se približava početak tako rastu i strahovi da bi pretnje, na koje Republika upozorava mesecima mogle da se obistine.

Naime, huligani Rome nacrtali su metu na svim delijama zbog toga što im početkom februara "skinule" zastava njihove čuvene grupe "Fedajn" pa je ona ugašena, odnosno promenjeno joj je ime. Od tada naš portal upozorava na odmazdu na svakom gostovanju Zvezde u Eropi, bilo da je u pitanju fudbal ili košarka, pa smo apelovali na zvezdaše da do Lajpciga odnosno sada Berna idu obilaznim putem kako ih Italijani uz podršku bratskih navijača Dinama iz Zagreba ne bi presreli i napali. Tek danas na to upozoravaju i Švajcarci, svesni da mogu postati poprište navijačkog obračuna sa kojim nemaju nikakve veze.

Foto: Starsport

 

Tako švajcarski portal "20minuten.ch" piše da je moguću navijački sukob u Bernu. U tekstu pod naslovom "Da li će biti okršaja navijača Zvezde i Rome u Bernu?" iznose se brojni detalji koji nagoveštavaju da može da dođe do obračuna navijača, a sve ono o čemu je naš portal već pisao.

Tako iznose činjenice da su srpski navijači spalili su ukradenu zastavu rimske ultras grupe, a njihov kontranapad bi sada mogao da se izvede u Bernu ili na prilazima gradu.

Republika

Foto: Starsport

 

- Oči su sve više uprte na mesta i datume kada bi mogli da se sretnu navijači Zvezde i Rome, a prvi od njih je danas u Bernu. Samo dva dana posle utakmice Lige šampiona između Jang bojsa i Crvene zvezde Roma igra u Ženevi. Kako se može čuti sa aktivne navijačke scene Jang bojsa, koja održava i prijateljske odnose sa italijanskim klubovima, Rimljani bi trebalo da stignu u Švajcarsku i planiraju napad na srpske navijače - navodi se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading