ŠVAJCARCI UDARILI NA ZVEZDU I SRBIJU: Tvrde da smo divlji zapad, prizivaju nerede i prozivaju Bahara

Autor:

Sport

28.11.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u Bernu pričama koje nemaju veze sa sportom podgrevaju atmosferu pred meč između Jang bojsa i Crvene zvezde.

ŠVAJCARCI UDARILI NA ZVEZDU I SRBIJU: Tvrde da smo divlji zapad, prizivaju nerede i prozivaju Bahara

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće večeras Jang bojsu u petom kolu G grupe Lige šampiona u meču koji bi mogao da odredi koja od te dve ekipe dočekuje evropsko proleće u Ligi Evrope a koja završava put na međunarodnoj sceni. Pobednik u Bernu će izgledno zauzeti to potrebno treće mesto iza Mančester sitija i Lajpciga i bez obzira na rezultate poslednjeg šestog kola, dok bi u slučaju remija odluka bila odložena za te dve poslednje utakmice.

Svesni važnosti duela, mediji u Švajcarskoj počeli su još davno da podgrevaju atmosferu, a i na sam dan utakmice nastavili su u istom stilu i to pričama koje nemaju veze sa sportom. Oni pritom nisu birali reči kojima će udariti na Crvenu zvezdu, njenog trenera Baraka Bahara, Srbiju i delije.

Foto: Republika.rs

Najava utakmice Jang bojs - Crvena zvezda

Tako se u jednom od tekstova u lokalnoj štampi napada izraelski trener, ali i podseća na nemire kada su se ovi klubovi sastajali, ali uz dosta preuveličavanja. Sve to u strahu pred dolazak delija koje očekuju u gradu i večeras na stadionu.

Švajcarci zameraju Baharu što nije na treninzima lično nego sa strane (odozgo) gleda kako njegov tim radi. Tvrde da zato nema povezanost s igračima koja mora na 300 odsto da bude. Mediji u Bernu podsećaju i na dolazak In Bom Hvanga iz Olimpijakosa za 5,5 miliona evra.

Republika

Foto: Republika.rs

Sramno pisanje švajcarskih medija

Međutim, najdalje su otišli tvrdnjama kojima su brutalno napali Srbiju, Beograd i Crvnu zvezdu tvrdeći da je sve to čist divlji zapad

- Nijedna slika ne govori bolje o haosu u srpskom fudbalu, nego njihovi fanovi - konstatuje se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading