ŠVAJCARCI OPTIMISTIČNI PRED DUEL SA ZVEZDOM: Nije ih uzdrmao poraz od Ciriha

Autor:

Sport

27.11.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenu zvezdu očekuje do sada najbitniji duel u Ligi šampiona

ŠVAJCARCI OPTIMISTIČNI PRED DUEL SA ZVEZDOM: Nije ih uzdrmao poraz od Ciriha

Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda će u okviru petog kola Lige šampiona gostovati Jang Bojsu u Bernu u meču koji može vrlo lako odlučiti o tome ko će kao trećeplasirani "prezimiti" u Evropi, odnosno nastaviti takmičenje u Ligi Evrope

Jang Bojs nije napravio dobru uvertiru pred ovaj meč, pošto je proteklog vikenda poražen od Ciriha rezultatom 3:1, međutim, u taboru švajcaraca vlada uglavnom optimizam pred duel sa Zvezdom.

- Poslednja utakmica i poraz od Ciriha neće uticati na nas. Znamo koliki je ulog u pitanju i daćemo sve od sebe - izjavio je levi bek Levin Blum.

 

Još jedan defanzivac švajcarskog tima Loris Benito imao je šta da kaže, te se podsetio poslednjeg međusobnog okršaja i remija između crveno-belih i žuto-crnih u drugom kolu.

- Tada nismo bili dovoljno fokusirani u prvih pola sata. U drugom delu smo izgledali bolje na terenu, dobro smo se snašli i zasluženo poveli, ali smo im ipak poklonili bod na kraju. Ovog puta moramo da izađemo na teren fokusirani od samog početka meča - rekao je Benito.

Podsetimo, švajcarski predstavnik će značajno oslabljen dočekati crveno-bele, s obzirom da trener Rafael Viki ne može da računa na Sedrika Itena, Kastriota Imerija, Malika Demea, Lukaša Lakomija i Sandra Laupera.

Republika

Foto: Tanjug AP

Šef stručnog štaba Jang Bojsa Rafael Viki

 

Crvena zvezda i Jang Bojs se trenutno nalaze na deobi trećeg mesta sa jednim bodom, s tim da beogradski tim trenutno ima prednost zbog bolje gol-razlike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading