ZVEZDA ČULA DOBRE VESTI IZ ŠVAJCARSKE: Crveno-belima se ukazala lepa prilika za trijumf nad Jang bojsom

Autor:

Sport

27.11.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baharov kolega imaće problema da sastavi tim.

ZVEZDA ČULA DOBRE VESTI IZ ŠVAJCARSKE: Crveno-belima se ukazala lepa prilika za trijumf nad Jang bojsom

Foto: Starsport

Fudbaleri Jang Bojsa

Fudbaleri Crvene zvezde moraju da ostanu neporaženi na sutrašnjem gostovanju Jang bojsu u petom kolu G grupe Lige šampiona, dok bi im pobeda izgledno otvorila vrata evropskog proleća u Ligi Evrope. Nema sumnje da će izabranici Baraka Bahara dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat u Bernu, a na ruku im može ići i činjenica da će Švajcarci igrati desetkovani.

Naime, Rafael Viki neće moći da računa na petoricu igrača u meču sa šampionom Srbije. Svakako najbitniji je izostanak napadača Sedrika Itena, koji je Zvezdi pravio velike probleme u meču u Beogradu. Osim njega, neće biti ni Kastrota Imerija, Malika Demea, Lukaša Lakomija, dok će Sandro Lauper propustiti meč zbog crvenog kartona, koji je dobio u susretu sa Mančester sitijem.

 

 

Nema sumnje da će ovi izostanci poremetiti Vikijeve planove, ali su i bez njih, Švajcarci vrlo opasni. S druge strane, Bahar je u Bern poveo 25 fudbalera. U Švajcarsku su otputovali: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Naser Điga, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Stamenić, In Bom Hvang, Srđan Mijailović, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Uroš Kabić, Piter Olanjinka, Vladimir Lučić, Stefan Mitrović, Šerif Endiaje, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

Da Zvezda u ovakvom odnosu snaga može da pobedi smatra i nekadašnji fudbaler brojnih srpskih klubova Nikola Boranijašević koji već godinama igra u Švajcarskoj i dobro poznaje Jang bojs koji je pobeđivao sa svojim Cirihom.

- Zvezda bi trebalo da ih stisne pred njihovim golom u presingu. Jeste da igra na strani, ali bi mogla da iskoristi to što protivnik voli da igra u odbrani i odatle gradi napade. Tako smo mi uspeli u presingu da damo gol posle njihove greške. Vidi se da su u odbrani nestabilni i nesiguni, ulazili su u bespotreban rizik insistirajući na igri - rekao je Boranijašević za Sportal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading