ZVEZDA ODLETELA PO EVROPSKO PROLEĆE: Crveno-beli kao zapete puške pred meč godine

Autor:

Sport

27.11.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Baraka Bahara optimistični pred gostovanje Jang bojsu u Ligi šampiona.

ZVEZDA ODLETELA PO EVROPSKO PROLEĆE: Crveno-beli kao zapete puške pred meč godine

Foto: Republika

Fudbaleri Crvene zvezde odleteli su po evropsko proleće. Izabranici Baraka Bahara gostovaće sutra Jang bojsu u petom kolu G grupe Lige šampiona u meču koji direktno može odlučiti koja će od dve ekipe prezimiti na međunarodnoj sceni, odnosno preseliti se u Ligu Evrope.

Da su fokusirani samo na utakmicu najbolje se videlo na Aerodromu "Nikola Tesla" sa kojeg su crveno-beli otputovali put Švajcarske. Iako u tišni, bez izjava za medije, fudbaleri Zvezde su bili vidno raspoloženi ćaskali između sebe o raznim temama po čemu se da zaključiti da su bili opušteni pred let. Naime, vremena za bacanje nije bilo jer je avion morao da krene na vreme kako bi stigli u Bern prema planiranom rasporedu kako bi odradili trening i osetili travu, ali i kako bi Bahar i njegovi igrači sumirali utiske na tamošnjoj konferenciji za novinare.

Foto: Republika

 

Inače, Barak Bahar je poveo 25 fudbalera u Bern. U Švajcarsku su otputovali: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Naser Điga, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Stamenić, In Bom Hvang, Srđan Mijailović, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Uroš Kabić, Piter Olanjinka, Vladimir Lučić, Stefan Mitrović, Šerif Endiaje, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

Podsetimo, pred meč petog kola G grupe Lige šampiona obe ekipe imaju po bod posle četiri odigrana meča, iz međusobnog remija na Marakani (2:2) pa bi pobednik sigurno bio ispred ka i da izgubi u posledjem kolu a da protivnik slavi. Upravo zato su sve snage izabranika Baraka Bahara usmerene ka duelu u Švajcarskoj.

A crveno-belima će koristiti i zlata važni saveti kako se ruše "mladi dečaci". Naime, nekadašnji fudbaler brojnih srpskih klubova Nikola Boranijašević već godinama igra u Švajcarskoj i dobro poznaje Jang bojs koji je pobeđivao sa svojim Cirihom.

 

 

- Zvezda bi trebalo da ih stisne pred njihovim golom u presingu. Jeste da igra na strani, ali bi mogla da iskoristi to što protivnik voli da igra u odbrani i odatle gradi napade. Tako smo mi uspeli u presingu da damo gol posle njihove greške. Vidi se da su u odbrani nestabilni i nesiguni, ulazili su u bespotreban rizik insistirajući na igri - rekao je Boranijašević za Sportal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading