MAKABI IPAK NEĆE IGRATI U BEOGRADU: Evo GDE će Izraelci POTRAŽITI DOM!

Autor:

Sport

23.11.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani problemi zadesili su fudbalere Makabija iz Haife.

MAKABI IPAK NEĆE IGRATI U BEOGRADU: Evo GDE će Izraelci POTRAŽITI DOM!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri izraelskog kluba Makabi Haifa definitivno neće igrati svoje naredne evropske mečeve u Beogradu.

Naime, prethodnih dana se spekulisalo da bi izraelski fudbalski klub trebalo da ugosti francuski Ren na stadionu "Marakana" u Beogradu, ali je došlo do neočekivane promene plana.

Izraelski klub je ovo objavio na svom zvaničnom nalogu na društvenim mrežama.

Uz podršku Šina Suareza prvog čoveka Fudbalskog saveza Izraela, UEFA i Fudbalski savez Srbije odobrili su nam da budemo domaćin u utakmici grupne faze Lige Evrope na stadionu Marakana u Beogradu - stoji u objavi Makabija.

Ipak, planovi su se promenil.

Evropska fudbalska unija je danas saopštila da će ekipa iz Haife ipak igrati protiv Rena u Budimpešti, na stadionu "Puškaš arena".

Razlog za ovu promenu je nedostupnost stadiona "Rajko Mitić" u srpskoj prestonici, a odluka je doneta nakon početka oružanih sukoba u Izraelu, kada je UEFA odlučila da se u toj zemlji ne igra ni jedan meč evropskih međunarodnih takmičenja.

Utakmica Makabija i Rena na programu je 30. novembra. Izraelski klub je trenutno na poslednjem mestu u F grupi sa jednim bodom, dok je francuski klub prvi sa devet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading