KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Srbija ima novog člana u Premijer ligi - Brajton dobio VELIKO POJAČANJE!

Autor:

Sport

07.01.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan transfer u zimskom prelaznom roku.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Srbija ima novog člana u Premijer ligi - Brajton dobio VELIKO POJAČANJE!

Foto: pixabay.com

Nakon što je Jelena Čanković na jesen prešla u ekipu Čelsija, javnost u Srbiji je bila u šoku, pošto je naša zemlja dobila prvu fudbalerku u engleskoj Premijer ligi. Ipak, Čankovićeva više neće biti usamljena.

 Dejana Stefanović, koja je do sada branila boje norveške Valerenge, potpisala je ugovor sa Brajtonom, a on će važiti narednih godinu i po dana. Ozvaničenje saradnje potvrdio je klub na svom zvaničnom sajtu.

- Srećna sam i ponosna što ću igrati za Brajton - poručila je Stefanovićeva.

Foto: Twitter/Printscreen/BHAFCWomen

Dejana Stefanović u opremi Brajtona

Samo lepe reči za našu fudbalerku imao je i trener ekipe Jens Šojer.

- Poznajem je po partijama za reprezentaciju Srbije, igrala je zaista dobro. Ona je snažan vezista, dobra u defanzivnim zadacima, ali isto tako ume dobro i da gradi igru. Dejana je fizički snažna, a to je ono što nam je potrebno u sredini terena - rekao je Šojer za klupski sajt.

Srpska reprezentativka Dejana Stefanović je rođena u Kragujevcu, ali je karijeru gradila u inostranstvu, od francuskoj Albija preko norveških Avaldsnesa i Valerenge. Sa poslednjim klubom je bila prvak Norveške 2020. godine, a osvojila je i dva kupa.

Inače, ekipa Brajtona se muči u ženskoj Premijer ligi, pošto je na osam odigranih mečeva skupila svega sedam bodova. Ipak, u prilog im ide činjenica da ispada samo jedna ekipa iz lige, a kako Lester i dalje nema nijedan bod, deluje da pitanje opstanka neće dolaziti u pitanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading