SRPSKA ZVER JE NEZAUSTAVLJIVA: Fenomenalna partija Aleksandra Mitrovića, asistirao kao Tadić, a onda je došao i šlag na tortu! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.12.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan povratak srpskog napadača.

SRPSKA ZVER JE NEZAUSTAVLJIVA: Fenomenalna partija Aleksandra Mitrovića, asistirao kao Tadić, a onda je došao i šlag na tortu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama savladali su Kristal Palas sa 3:0 u okviru 17. kola Premijer lige, a dominirao je Aleksandar Mitrović.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije upisao je dve asistencije i jedan pogodak i bio je najzaslužniji za tri velika osvojena boda u malom londonskom derbiju.

Kotidžersi su poveli u 31. minutu, Mitrović je sjajno centrirao u stilu Dušana Tadića, a Bobi Dekordova Rid je glavom savladao golmana Kristal Palasa.

Tajrik Mičel je tri minuta kasnije dobio direktan crveni karton, pa je domaćin ostao sa igračem manje na terenu.

Na startu drugog dela igre Mitrović je iznudio novo isključenje za Palas. Džejms Tomkins ga je udario po licu i zaradio automatski crveni karton.

Fulam je veliku brojčanu prednost iskoristio maksimalno. Bivši napadač Partizana je u 72. minutu glavom asistirao Timu Rimu za 2:0, a potom je u 80. minutu sjajno reagovao glavom i pogodio za 3:0.

On je sada četvrti najbolji strelac Premijer lige sa deset postignutih golova, a ispred njega su samo Ajvan Toni, Hari Kejn i Erling Haland.

Što se tiče ostalih mečeva, fantastični Njukasl nastavio je krupnim koracima da gazi ka Ligi šampiona. Izabranici Edija Haua razbili su Lester u gostima sa 3:0. Sve je bilo gotovo posle prvog poluvremena, u kojem su gosti preko Krisa Vuda, Migela Almirona i Žoelintona postigli sva tri gola.

Brajton je lagano savladao Sautempton sa 3:1, dok je Vulverhempton posle preokreta savladao Everton na Gudisonu sa 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Standings provided by Sofascore

 

Komentari (0)

Loading