ZVEZDA JAČA OD MEĆAVE! Klub se ekspresno oglasio!

Autor:

Sport

12.12.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 20. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radnika biće odigrana kako je i planirano sutra od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

ZVEZDA JAČA OD MEĆAVE! Klub se ekspresno oglasio!

Foto: Starsport

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Uprkos snegu, Crvena zvezda ima sve neophodne uslove koji omogućuje da sve bude spremno za meč u ponedeljak. Grejači terena rade od juče i održavaju podlogu u kvalitetnom stanju.

Tribine će u potpunosti biti očišćene za potpuni komfor gledalaca, a smanjenje i prestanak padavina najavljeno je već za sutra. Crvena zvezda će svoju utakmicu odigrati sutra od 18 časova, a ujedno će se pripremati i za duel sa TSC-om koji je na programu u četvrtak od 16:05, čime će crveno-beli staviti tačku na jesenji deo sezone.

 

 

Nadamo se da će i ostali klubovi očistiti svoje terene kako bi se sve utakmice odigrale, a prvenstvo imalo regularan tok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
aleksandar

12.12.2021 17:04

Kriminalci iz FSS rade na tome da prebace poslednje kolo za narednu godinu da bi se izmenio termin derbija i da bi se olaksalo klubu iz Humske. Nismo slepi i pratimo sta se radi

marko

12.12.2021 19:27

Ajde braco novinari vreme je da se i vi oglasite cilj je promena termina derbija jer bi se pomeranjem poslednjeg kola za sledecu godinu promenio i termin derbija.