DOBRE VESTI ZA PIKSIJA: Jedna od najvažnijih igrača krenuo da trenira!

Autor:

Sport

13.05.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna vest za Orlove.

DOBRE VESTI ZA PIKSIJA: Jedna od najvažnijih igrača krenuo da trenira!

Foto: Starsport

Dobre vesti stižu iz Sevilje za reprezentaciju Srbije i selektora Dragana Stojkovića. Nemanja Gudelj, koji se povredio 22. aprila, ponovo je počeo sa treninzima samo 20 dana nakon što se očekivalo da će biti van terena mesec i po dana. Ovaj povratak na teren je ohrabrujuća vest za navijače i tim, s obzirom na to da je nastup Gudelja na predstojećem Evropskom prvenstvu bio neizvestan.

Foto: starsport

 

Trener Sevilje, Kike Sančes Flores, ranije je najavio da se očekuje da će se Gudelj vratiti treninzima za pet do šest nedelja, ali se čini da se povratak dogodio brže nego što se očekivalo. Snimci pokazuju da Gudelj trči bez problema i da nema bolove, što su sjajne vesti za njega i za tim.

Gudelj je napustio meč protiv Majorka u 81. minutu, a uprkos tome što se očekivalo da će pauzirati duže, on sada pokazuje značajan napredak u oporavku. Njegovo brzo vraćanje na teren sigurno će biti od velike koristi za reprezentaciju Srbije na predstojećem takmičenju.

Nakon što su stigle ohrabrujuće vesti o povratku Nemanje Gudelja na teren, optimizam raste među navijačima reprezentacije Srbije pred predstojeće Evropsko prvenstvo. Gudeljev brz oporavak predstavlja veliko olakšanje za selektora Dragana Stojkovića, koji će sada moći da računa na iskusnog vezistu u timskim aktivnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading