TAJSON SE SMEJAO IZAZIVAČU U LICE: Evo kako je Pol reagovao

Autor:

Sport

14.05.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši bokser i jutjuber na neobičan način najavili borbu 20. jula.

TAJSON SE SMEJAO IZAZIVAČU U LICE: Evo kako je Pol reagovao

Foto: www.profimedia.rs

Majk Tajson (57), bokserka legenda, sprema se punom parom za egzibicioni meč protiv jutjubera Džejk Pola ovog leta. Koliko mu je stalo da se prikaže u što boljem svetlu svedoče naporni treninzi, ali i to što se Gvozdeni Majk odrekao seksa i pušenja trave do okončanja borbe. Da je pun samopouzdanja pred meč koji će se uživo emitovanti na Netflixu 20. jula, uz uživo publiku od 80.000 ljudi, Gvozdeni Majk je potvrdio na prvom susretu sa Polom.

Ukratko, kada je došlo do opipavanja pulsa i poslovično mrkih pogleda, Tajson je prasnuo u smeh. Ipak, kada se pribrao, Majk je izrazio divljenje prema Džejku Polu, ali je istakao neophodnost da Pol uđe u ring spremno.

Foto: www.profimedia.rs

Tajson i Pol

- Zato što mora. Mislim da ljudi koji su rekli da sam suviše star da budem ovde, oni zapravo žele da budu ovde. Jer niko drugi ne može ovo da uradi. Ko drugi može ovo da uradi? Ko drugi može da iznenadi sportski svet ovako? Niko drugi ne može. Imate nas dvojicu, i mi ćemo to uraditi. Mi smo prijatelji. Nema sumnje da smo prijatelji. Ali u ringu, nećemo biti prijatelji. Tako je to - izjavio je Tajson.

Pol je pohvalio Tajsonove napore da se ovaj meč ostvari i otkrio da je Tajson insistirao na promeni meča iz izložbenog u profesionalni, što omogućava da se rezultat upiše u njihove profesionalne rekorde.

Foto: www.profimedia.rs

Kamene face i jak stisak uz poštovanje

- Bio je željan. Mislim da je ovo nešto što je oduvek želeo. Dugo se to očekivalo. Godinama smo se izazivali, i konačno smo to ostvarili, na Netflixu, najvećoj platformi na svetu. Stvari se nastavljaju i postaju bolje. Majk je to želeo. Želeo je da to bude profesionalni meč. On želi rat. Poštujem to. Poštujem ga što je prihvatio ovaj meč, što se pojavio, što pokušava da me zaustavi. Jer to je ono što svi ovi borci pokušavaju da urade, zaustave jutjubera, i ako to Majk može da uradi, onda je heroj - kazao je Pol.

Dalje, tokom konferencije za medije, Pol je pokazao nepokolebljivo samopouzdanje u suočavanju sa svojim najiskusnijim protivnikom do sada. S druge strane, Tajson se pozabavio možda najvećom brigom - svojim godinama. Njegova poslednja profesionalna pobeda desila se 2003. godine, i od 1996. nije držao nijedan veliki naslov. Kada uđe u ring sa Polom, već će proslaviti svoj 58. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading