GROBARI SE HVATAJU ZA GLAVU: Partizan ponižen kao nikada do sada!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nove svetkovine srpskog fudbala...

GROBARI SE HVATAJU ZA GLAVU: Partizan ponižen kao nikada do sada!

Foto: Printscreen/www.youtube.com/grobarisrb

Prethodnog vikenda odigran je 173. prvenstveni Večiti derbi koji je nakon mnogo uzbuđenja i rezultatskih preokreta pripao fudbalerima Crvene zvezde koji su golovima u samom finišu meča stigli do trijumfa rezultatom 3:2.

Navedenim ostvarenjem puleni trenera Vladana Milojevića stigli su na korak od nove, sedme uzastopne šampionske titule, s obzirom da u ovom momentu, šest kola pre kraja superligaškog karavana imaju čak deset bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Međutim, navedeni duel već je "zaboravljen", a danas (sreda, 24. april), crveno i crno-beli će se sastati u okviru pretposlednje takmičarske runde u najmasovnijem takmičenju, Kupu Srbije.

Tokom jučerašnjeg dana otklonjena je i poslednja dilema da li će se navedeni duel i odigrati. Fudbalski klub Partizan je u zvaničnom saopštenju obavestio javnost da će izaći na travu stadiona "Rajko Mitić", ali je istovremeno najavio da će tokom meča izraziti protest zbog, kako su naveli, "položaja njihovog kluba u okviru srpskog fudbala".

Pored navedenog, samo par sati pre nego što će se oglasiti sudijska pištaljka, kladionice su iznele i kvote kada je u pitanju predstojeći duel.

Prema očekivanju, Crvena zvezda je apsolutni favorit. Pobeda crveno-belih kotira se sa 1.40, dok je kvota na narešeni rezultat 5.00. Ono što posebno upada u oči jeste kvota na evetualnu pobedu pulena trenera Igora Duljaja. U ovom momentu kvota na trijumf crno-belih iznosi gotovo neverovatnih 7.85, a ono što posebno brine pristalice crno-belih, jeste činjenica da ona iz sata u sat, pada.

Foto: AdmiralBet

Iznenađenje, ili ne?

 

Da podsetimo, današnji duel između beogradskih Večitih rivala počinje u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić". Pobednik ovog meča obezbediće sebi plasman u veliko finale, a u slučaju da nakon 90 minuta ne bude poznat pobednik, pristupiće se izvođenju jedanaesteraca.

Ljubitelji fudbala imaće priliku da direktan prenos meča prate na kanalu TV Arenasport Premium 1, kao i u blogu uživo na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading