"POMOZIMO IM DA SE U SREDU ISPLAČU DO KRAJA": Rastu tenzije uoči kup duela - nikada oštrije saopštenje "delija"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sevaće varnice na Topčiderskom brdu.

"POMOZIMO IM DA SE U SREDU ISPLAČU DO KRAJA": Rastu tenzije uoči kup duela - nikada oštrije saopštenje "delija"!

Foto: Republika

Polemike oko dešavanja na nedavno odigranom 173. Večitom derbiju i dalje nisu utihnule, a već u sredu nas očekuje novi duel crveno i crno-belih.

Ovoga puta beogradski Večiti rivali će odlučivati o putniku u finale Kupa Srbije, a uoči predstojećeg meča, javnosti su se obratili i Zvezdini navijači čije saopštenje prenosimo u celosti:

- Ovo što se radi po medijima, španske sapunice i izigravanje nekakvih žrtava od strane onih kojima kad bismo krenuli da nabrajamo njihove “sporne” situacije i sezone potrajalo bi. Situacije sa poslednjeg derbija su takve da je apsolutno legitimno da se priča o tome da li je prvi gol komšija regularan (gol postignut dok je dimna bomba bila praktično pored našeg golmana), gde nam je poništen gol izvlačenjem milimetarskih linija, gde može da se priča o tome da li je neko od protivničkih igrača zaslužio isključenje pre kraja utakmice, ali i pored svega toga mi dobijemo ovo što imamo danas - ističu popularne "delije", a zatim dodaju:

- Svedoci smo situacija da se u mnogim evropskim i svetskim derbijima dešavaju propusti i greške sudija, ali niko nikada nije kukao i zapomagao kao ovaj klub. Pogotovo za situacije koje su viđene na poslednjem derbiju! Posebna tema je nekakva priča o nedolasku na derbi, to su verovatno videli od svog košarkaškog kluba gde ta bahatost ide toliko daleko da samovoljno odlučuju da li će i kada igrati domaću ligu, ali za fudbal je ovo već nivo iznad, dokle bezobrazluk može da ide. Taman, neka pošalju omladince pa da im sa zadovoljstvom pokažemo kome je gde mesto.

Foto: Starsport

Sevaju varnice uoči kup duela Crvene zvezde i Partizana

 

Za kraj posebno ističu:

- Zato pozivamo sve da se pojave i da niko ne naseda na ovu lakrdiju koja se dešava od strane ljudi koji vode i igraju u komšijskom klubu! Nećemo dozvoliti da se od derbija pravi lakrdija". Crvenoj zvezdi na početku vladavine njihovog "Al Toleonea", na derbiju koji je odlučivao titulu, nisu svirana dva čista penala! Od tada pa narednih sedam-osam godina, samo oni koji su posećivali stadione znaju kroz šta smo sve prošli. Da ne pričamo o vremenima “zlatnih sponzora šampiona” gde je vlast nakon Zvezdinog istorijskog uspeha u Bariju iz samo njima znanih razloga krenula da sa svim državnim firmama iz sve snage počnu da podržavaju “šampiona”? Samo ne znamo šampiona čega?" Ta vlast im je omogućila nesmetan prolaz kroz našu ligu, ali i izgradnju kompleksa kakav je “Zemunelo”. Ima navijača koji pamte ne tako davnu prošlost i sa osmehom gledaju ovu lažnu histeriju i plač sa druge strane. Zato, pomozimo im da se u sredu do kraja isplaču kako treba, a mi da popunimo stadion i da idemo ka duploj kruni.

Da podsetimo, polufinalni duel nacionalnog kup takmičenja između Crvene zvezde i Partizana na programu je u sredu 24. aprila sa početkom od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", a ranije tokom dana nadležni organi Fudbalskog saveza Srbije doneli su i odluku o deliocu pravde na navedenom meču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading