ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Fudbalski savez je doneo odluku - ON ĆE SUDITI predstojeći duel Večitih rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan praznik fudbala nas očekuje.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Fudbalski savez je doneo odluku - ON ĆE SUDITI predstojeći duel Večitih rivala!

Foto: star sport

Samo četiri dana nakon 173. prvenstvenog duela Crvene zvezde i Partizana, na programu je još jedan duel navedenih rivala, ovoga puta u okviru polufinala Kupa Srbije.

Prethodni meč crveno i crno-belih koji su puleni trenera Vladana Milojevića rešili u svoju korist rezultatom 3:2, izazavao je veliko nezadovoljstvo u Humskoj, a sa crno-bele strane Topčiderskog brda stizale su i informacije da fudbaleri Partizan neće odigrati predstojeći meč.

Prethodni meč bio je poveren sudiji Pavlu Iliću, a Fudbalski savez Srbije je i zvanično doneo odluku o deliocu pravde na predstojećem duelu.

Ovoga puta, meč je poveren Milošu Milanoviću iz Ćuprije.

Miloš Milanović je 2020. godine postao vlasnik značke FIFA. Reč je o rođenom Ćupričaninu koji je fudbalsku karijeru gradio u lokalnom Jedinstvu, a u epicentar interesovanja fudbalske javnosti dospeo je maja 2022. godine kada mu je povereno deljenje pravde na meču finala nacionalnog kup takmičenja u kojem su se takođe sastale ekipe Crvene zvezde i Partizana.

Foto: Starsport

Miloš Milanović će izvesti "večite" na centar "Marakane"

 

Da podsetimo, polufinalni duel crveno i crno-belih na programu je u sredu 24. aprila sa početkom od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić". Pobednik ovog meča u borbi za trofej sastaće se sa boljim iz drugog polufinalnog duela u kojem će se sastati ekipe kragujevačkog Radničkog 1923 i novosadske Vojvodine.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakciija u redovima Partizana na odluku nacionalne krovne fudbalske organizacije, al ise svakako ljubitelji fudbala nadaju još jednom istinskom spektaklu koji će prirediti članovi dva najveća srpska fudbalska kolektiva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading