JOŠ JEDAN FUDBALER ODJAVIO PIKSIJA: Mladog talenta ćemo gledati u dresu drugog nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu!

Autor:

Sport

13.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak se odlučio za Nemačku.

JOŠ JEDAN FUDBALER ODJAVIO PIKSIJA: Mladog talenta ćemo gledati u dresu drugog nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu!

Foto: Starsport

Fudbaler Bajerna, Aleksandar Pavlović, dobio je pozivnicu da se pridruži nemačkoj reprezentaciji za predstojeće Evropsko prvenstvo, otkrio je poznati fudbalski insajder i novinar Fabricio Romano. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom da je Pavlović rođen i odrastao u Srbiji pre nego što je započeo svoju profesionalnu karijeru u Nemačkoj.

 

 

Nakon impresivnih nastupa u domaćem prvenstvu, dobio je priliku da zaigra za jedan od najvećih klubova u Nemačkoj - Bajern. Ovaj prelazak je bio veliki korak za mladog fudbalera, ali se brzo pokazao kao ispravan potez. Pavlović je postao nezaobilazan deo tima Bajerna, svojim izuzetnim talentom i predanošću na terenu. Njegova sposobnost da igra na nekoliko pozicija, kao i njegova izuzetna tehnika, čine ga dragocenim igračem za bilo koji tim. Njegova uloga u Bajernu i njegov doprinos uspesima kluba su neosporivi.

S obzirom na Pavlovićevu izuzetnu formu u Bajernu, očekivanja su visoka u vezi sa njegovim performansama na Evropskom prvenstvu. Nemačka reprezentacija se nada da će ovaj talentovani fudbaler doneti svoj doprinos ekipi i pomogao u ostvarivanju uspeha na ovom prestižnom takmičenju.

Pavlović je svojim radom i talentom zaslužio mesto u nemačkoj reprezentaciji za Evropsko prvenstvo, a njegovo prisustvo na ovom takmičenju će sigurno privući pažnju fudbalske javnosti širom sveta. Ostaje nam da vidimo kako će se ovaj mladi fudbaler snaći na velikoj sceni i kako će doprineti uspesima nemačke reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading