VELIKI PROBLEM ZA NEMCE PRED EVROPSKO PRVENSTVO: Bitan igrač se povredio i čeka ga duža pauza!

Autor:

Sport

10.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za Nemačku.

VELIKI PROBLEM ZA NEMCE PRED EVROPSKO PRVENSTVO: Bitan igrač se povredio i čeka ga duža pauza!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Bajerna, Serž Gnabri, suočava se sa ozbiljnom povredom mišića leve noge koja će ga sprečiti da nastupa do kraja sezone. Nakon što se povredio na revanš meču polufinala Lige šampiona protiv Reala, pregledi su pokazali da će morati da pauzira do kraja sezone. Ova vest predstavlja veliki udarac za Bajern, s obzirom da će morati da se osloni na druge igrače u poslednjim utakmicama Bundeslige.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Gnabri je već imao problema s povredama tokom ove sezone, što je rezultiralo njegovim učešćem na samo 20 utakmica u svim takmičenjima. Ovo je svakako uticalo na formu tima, s obzirom da je Gnabri važan igrač u sastavu Bajerna.

Nemački mediji ističu da se Gnabri nalazi na listi kandidata selektora Nemačke, Julijana Nagelsmana, za predstojeće Evropsko prvenstvo. Međutim, postoji realna mogućnost da bi mogao propustiti ovo takmičenje ukoliko se ne oporavi od povrede. Ovo bi predstavljalo dodatni udarac za njega, ali i za nacionalni tim Nemačke.

Gnabri predstavlja bitan šraf za Nemce i Bajern. Ove sezone je za Bavarce nastupio 20 puta i pet puta se upisao u strelce. Pored vesti o povredi Gnabrija, Bajern se suočava sa razočaranjem zbog eliminacije iz Lige šampiona. Neki mediji navode da su nezadovoljni suđenjem na poslednjem meču, ističući da ih je sudija oštetio, što je dodatno uzburkalo strasti u fudbalskoj javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading