PUCA BOMBA, MBAPE NE IDE U MADRID, VEĆ U LONDON: Jutjuber otkrio u koji klub prelazi Francuz

Autor:

Sport

14.05.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kilijana svi već videli u Realu, ali se sada pojavio u priči engleski klub.

PUCA BOMBA, MBAPE NE IDE U MADRID, VEĆ U LONDON: Jutjuber otkrio u koji klub prelazi Francuz

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Kilijan Mbape sigurno neće na jesen igrati u PSŽ već će na kraju ove sezone promeniti klub. I svi su pomislili da će Francuz konačno u Real jer se o tom transferu priča već godinama, ali sada postoji mogućnost da bomba eksplodira u Londonu, a ne Madridu.

Naime, prema informacijama popularnog jutjubera IshowSpeeda, francuska fudbalska zvezda odbiće Real i ovog leta preći u redove Arsenala. On je kritikovao tvrdnje novinara dobro upućenog u transfere Fabricija Romana o Mbapeovom prelasku u Madrid, ističući da su te vesti daleko od istine.


Naime, u emotivnom oproštajnom videu prošle nedelje, Mbape je najavio da će napustiti PSŽ na kraju sezone. Svi znaci upućuju na to da će preći u redove Real Madrida, pošto se glasine o francuskom fudbaleru povezuju sa Madridom već nekoliko godina. Međutim, IShowSpeed tvrdi da su te spekulacije promašene i da će Mbape umesto toga završiti na severu Londona. Poznati jutjuber, čije je pravo ime Daren Vatkins Junior, izneo je svoje mišljenje i uverenje da zna gde će Mbappe nastaviti karijeru.

- Reći ću vam gde on ide. Ne pitajte me kako znam, ali gledajte kako neće ići u Real Madrid. On ide u Arsenal. Samo ste to čuli od mene, samo od mene - izjavio je IShowSpeed.


Ove senzacionalne informacije, naravno, treba uzeti sa velikom dozom rezerve, s obzirom  na to da IShowSpeed nema proveren izvor informacija iz sveta fudbala i nije deo te industrije. Većina pouzdanih izvora ukazuju na to da će Mbape preći u Real Madrid, s obzirom na to da je osvajač Svetskog prvenstva skoro prešao u Madrid 2022. godine.

Mladi fudbaler odigrao je svoju poslednju utakmicu na stadionu Park prinčeva proteklog vikenda, kada su Parižani poraženi od Toluza rezultatom 3:1. Navijači PSŽ pokazali su da nisu svi blagonaklono ispratili Francuza jer su pojedini delovi stadiona zviždali pri najavi Mbapeovog imena u startnoj postavi, pre nego što su najokoreliji navijači poželeli Kilijanu sve najbolje u nekom drugom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading