250 EVRA I POSLEDNJA OPOMENA: Asmin Durdžić dan nakon ćerkinog rođendana javno ZAPRETIO Siti Ahmić - sprema se HAOS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos zbog rođendanskog poklona za malu Noru!

250 EVRA I POSLEDNJA OPOMENA: Asmin Durdžić dan nakon ćerkinog rođendana javno ZAPRETIO Siti Ahmić - sprema se HAOS! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Javna osuda i optužbe Sita Ahmić na račun Asmina Durdžića, pokrenule su talas negativnih komentara na račun njegovog roditeljstva. Mnogi su se zapitali da li će se otac konačno "otvoriti" povodom Norinog trećeg rođendana, koji je prošao bez očeve prisutnosti. Iako je najavljivao video-poziv i slanje poklon paketa, to se nije dogodilo iz objašnjenih razloga.

Povodom ovog slučaja, istaknut je nedostatak komunikacije i finansijske podrške za dete, što je izazvalo oštre reakcije javnosti. Sita  Ahmić je istakla da Asmin mesecima nije pitao za njihovo dete niti slao novac za njeno izdržavanje, čime je situacija postala predmet javnog interesovanja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Sita Ahmić i Asmin Durdžić

Danas je sita potvrdila je da je paket stigao, što je detalj koji je dodatno razjasnio situaciju. Ova informacija je izazvala dodatno interesovanje javnosti za dalji razvoj događaja u vezi sa odnosom oca i ćerke.

Stigao je paket za Noru, doneo je rođak Arman. Tu se nalazila zlatna narukvica dečija, za Noru, kao i 500 maraka, što mu dođe oko 250 evra. Pošto sam videla kutiju od zlatare, koja je u Sarajevu, jasno mi je da je to kupljeno ovde, a ne poslato odnekud. E sad, da li je Arman to sam finansirao i kupio, da bi pokrio Asmina, da ne ispadne da on nije ništa poslao, ili je on stvarno poslao novac da se narukvica kupi, a deo novca da... To sad stvarno ne mogu da tvrdim - rekla nam je Sita i dodala da paket nije uručen njoj, već njenoj i Anelinoj majci - poručila je za Pink.rs Sita.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

Nakon toga oglasio se putem društvene mreže Asmin i Siti poručio da prestane preko njega da "igra rijaliti". 

- Sita, žao mi je za tebe nema para isplatio sam "botove i patrone". Prvi rođendan Nora je slavila u dubaiju, drugi u restoranu, a treći sa tobom u pidžami i dva balončica. Ne koristi moje dete za svoj rijaliti, ovo je ti je moja zadnja opomena i oglašavanje povodom tebe sp*rmušo - napisao je Asmin. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Duržić se oglasio na Instagramu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jadnici

20.02.2024 21:18

Ko je ovde jadniji? Ova žena šta sve gleda kroz novac i ne nosi niskobudžetnu odeu i ismijava poklon paket koji je dete nekad dobilo od oca ili otackoji je dopustio da nu ovakva osoba brine o detetu? Da li je otac deteta dao pismenu saglasnost da ona bude staratelj njegovog deteta ? Da bi neko bio privremeni staratel deteta ili da bi ga vodio u drugu držsvu, staratelj mora imati pismenu i sudski overenu Izjsvu od oba roditelja. Sa ovim detetom svi kao da manipulišu zbog svog interesa. Sramota !

ISTINA

21.02.2024 13:09

ovaj asmin jeste u pravu ove dve sponyoruse koriste detea jadne su i bedne obe spavale sa asminom