NIKADA U ŽIVOTU NISAM ORGIJALA! Aneli van sebe zbog Asminovih optužbi! Otkrila i da li je uzimala HEROIN I KOKAIN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li nekome ličimo na žene koje se drogiraju? Sve može lako da se dokaže? Zašto bi Asmin hteo da mu neko ko se drogira rodi dete?

NIKADA U ŽIVOTU NISAM ORGIJALA! Aneli van sebe zbog Asminovih optužbi! Otkrila i da li je uzimala HEROIN I KOKAIN! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić progovorila je večeras u toku emisije i na temu orgija, s obzirom na to da je Asmin Durdžić napolju proziva i tvrdi da je imala grupni seks sa nekoliko muškaraca. Ona je rekla da to nema veze sa istinom i da bi čak i na poligrafu rado odgovarala na pitanja vezana za ovu temu. 

Moja sestra nikad nije orgijala, a nisam ni ja jer nismo imale vremena da izađemo iz kuće. Isto mislim i na to da smo bile heroinske zavisnice. Da li nekome ličimo na žene koje se drogiraju? Sve može lako da se dokaže! Zašto bi Asmin hteo da mu neko ko se drogira rodi dete? Ne moram da pričam šta sam u životu probala, da li sam bila u trojci i orgijama, rekla bih da je to istina, a ovako to mogu da kažem i na poligrafu. Ni od čega ne bežim, može svako pitanje da mi se postavi, ja znam da sam čista - rekla je Ahmićka, pa je dodala:

Foto: ATa images, Pink

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Nije mi jasno kako Asminu padaju na pamet ove stvari za drogu. On ima bujnu maštu i ja sam šokirana pitanjima koja mi se postavljaju. Moja sestra i ja imamo decu, sva su zdrava i prava, nemojte molim vas da neko širi priče o tome. Nisam čula da osobe koje su na heroinu rađaju zdravu decu. To su gnusne laži! 

Aneli je rekla da će tek kako rijaliti bude trajalo da se otkrivaju prava lica, te i da je ona čista i pred sobom i pred drugima.

Foto: printscreen/instagram

Sita Ahmić

 

- Čekam da vidim šta će Asmin još da smisli narednih dana, pa ćemo odgovarati na pitanja. Ima pik na moju sestru i mene, ali ja ne mogu da poverujem šta čovek izmišlja. Ovo se graniči sa fikcijom! Vide svi da mirno odgovaram na pitanja, nisam u panici, nisam uzrujana i po tome se vidi šta je istina i ko laže! 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

27.01.2024 15:49

Za mnoge nema veze koliko skole imaju , da li su zaposlene ... Vazno je da su istetovirane , da su napumpanih usta , grudi , straznjice...da nose firmiranu garderobu...