ASMINU ŽELIM PUNO DECE, ALI STIĆI ĆE GA LOŠA KARMA! Aneli usred emisije brutalno isprozivala oca svoje ćerke! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji ima dete, umesto da o njemu brine, on majku tog deteta pljuje kako stigne i ume!

ASMINU ŽELIM PUNO DECE, ALI STIĆI ĆE GA LOŠA KARMA! Aneli usred emisije brutalno isprozivala oca svoje ćerke! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" komentarisala je odnos sa Asminom Durdžićem, a nakon priče o Staniji Dobrojević, za koju nije imala reči hvale, prokomentarisala je kakav je Asmin Durdžić, kao osoba, te je oca svog deteta brutalno isprozivala usred emisije.

Foto: youtube.com/pink.rs, Facebook, Shutterstock

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Asminu želim da bude normalan, da mu se ništa loše ne desi. Volela bih da ima puno dece, da bude najbolji otac na svetu! Mnogo toga je lošeg uradio. Ne znam kakva će mu biti karma, ali videćemo. Čovek koji ima dete, umesto da o njemu brine, on majku tog deteta pljuje kako stigne i ume. Ne želim da čujem za njega, ne treba mi nikada u životu. Ako taj čovek misli da govori istinu doći će u rijaliti, pa ćemo pred kamerama da se obračunamo. Lako je sve ovo proverljivo. Dosta mi je toga da me neko optužuje i da ceo život priča da sam glumica. On o meni može da pljuje, ali kad mi neko dira dete, pogotov neko ko to ne sme kao Stanija koja ima psa i nema osećaj za majčinstvo. E, to neću nikad da dozvolim. Nemam ništa protiv roma, da se ne shvati ružno moja objava! Ali kako je moguće da tako naziva moje dete? Zbog čega? Ja sam majka, normalno da ću da štitim svoje dete. Znam u kakvim je uslovima napolju i kako da ćutim na to kad neko izgovara gnusne laži? Naravno da neću - rekla je Aneli, pa je prešla na starletu:

Foto: Ata Images

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

 

- Stanija koristi ovu situaciju, Asmin je njoj dobar mamac za skupljanje pratilaca na Instagramu. Oni sad imaju slavu preko mojih leđa. Žena umesto da se povuče, ponosi se time što je rastavila dete od oca. On izlazi u medije i priča sve i svašta o meni, a ne kreće od sebe.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeno kakva deca i sreca

28.01.2024 19:01

tvom najvecem neprijatelju Pozeli mu da dozivi on i njegova baba stanodajka sto ste ti i tvoji dozivili od njega i njegove opajdare Prica za tebe da si ovisnica a on ne samo da je ovisnik osto nego je i diler bio a njeova olupina je i sad ovisnica zbog tog i jesu prolupani