ALIBABA ČESTITAO JAŠKU DAN ZALJUBLJENIH: Bivši košarkaš čeka da ga IZVEDU IZ RIJALITIJA, svi strepe od njegove reakcije (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić prvo objavio da je otkupio dug Marka Janjuševića, pa nastavio sa provokacijama.

ALIBABA ČESTITAO JAŠKU DAN ZALJUBLJENIH: Bivši košarkaš čeka da ga IZVEDU IZ RIJALITIJA, svi strepe od njegove reakcije (FOTO)

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Nakon što je bivši partner Aneli Ahmić Asmin Durdžić, sa kojim aktuelna učesnica "Elite" ima ćerku, izneo u javnost trvdnje da je njenom sadašnjem dečku Marku Janjuševiću Janjušu otkupio dug koji je imao napolju, te da će sada novac morati da vrati njemu i to duplo veću sumu, mnogi su ovo protumačili kao otvorenu objavu rata. 

Iako Janjuš ne zna ništa o tome, on kao da oseća šta se napolju dešava, koristi svaku situaciju da potkači svog suparnika, pa često i od Aneli traži da učestvuje u nekoj provokaciji. Jedna od takvih bio je i njegov poziv na vrelu akciju samo za Asminove oči. 

Foto: printskrin

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš provociraju Alibabu preko ekrana

Ahmićka i sama neretko pominje svog bivšeg, kog obično optužuje za navodne laži i obmane, dok on napolju tvrdi upravo suprotno. 

Nakon što je u svojoj Instagram priči ispisao čitav referat o tome ko je i šta je Janjuš, tvrdeći da se informisao o njegovim dugovima, te da je neke čak i otkupio, to mu nije bilo dovoljno, pa je nastavio sa uvredama.

Međutim, u svemu tome, Alibaba je smislio krajnje originalan način da Jašku čestita praznik ljubavi u kojoj pred kamerama uživa upravo sa majkom njegovog deteta.

Naime, on je prvo objavio fotografiju nilskog konja koji se baškari u mutnoj vodi, te u opisu napisao da se tako bivši košarkaš sprema za Dan zaljubljenih i uredno ga tagovao.

Republika

Foto: printskrin

Asmin Durdžić je ovako Janjušu čestitao Dan zaljubljenih

- Evo ga, Smraduš se sprema za Valentinovo - napisao je Durdžić rugajući se i s Janjuševim nadimkom.

Ubrzo zatim u njegovom storiju osvanula je i slika zabrinutog majmuna, koju je Asmin repostovao uz sledeći tekst:

- Ono kad razmišlja Jaško šta radi Alibaba!

Republika

Foto: printskrin

Marko Janjušević Janjuš će odlepiti kad vidi ovo

Inače, fanovi rijalitija primetili su da su obojica opterećeni jedan drugim i da se njihov sukob iz dana u dan zahuktava iako nemaju fizičkog kontakta i prepucavaju se bez direktnog suočavanja. Asmin je svakako u prednosti, jer može da odgovara na Janjuševe provokacije, dok učesnik "Elite" ni ne zna šta mu svakodnevno priređuje bivši partner njegove rijaliti devojke. 

Za to vreme, Janjuš čeka da ga izvedu napolje, kako bi prijavio policiji tehnološki kriminal kome je izložen, a po svemu sudeći, posle ovoga će želeti da doda i Alibabu na spisak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading