JANJUŠ KLONUO ZBOG ANELI! Kuka na sav glas u dvorištu: Samo mi je OVO trebalo na svu MUKU!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da dođe sebi nakon rasprave sa bivšom ljubavi!

JANJUŠ KLONUO ZBOG ANELI! Kuka na sav glas u dvorištu: Samo mi je OVO trebalo na svu MUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon sukoba sa Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš je odlučio da se povuče i skloni kod trema, gde je sa svojim cimerima analizirao situaciju i komentarisao šta se tačno dogodilo za crnim stolom.

Kako je istakao, emotivni potres koji je doživeo tokom ovog sukoba ostavio je dubok trag na njemu, posebno u ovoj situaciji kada je nedavno morao da sahrani rođenog brata nakon što je izvršio samoubistvo vešanjem.

- Sad ja kapiram šta si hteo da mi objasniš - brecnula se Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš priča o Aneli Elita

- Samo odjednom se pojavio taj lik, ja ne znam šta se dešava... Nije prijatno da u svoj muci čuješ takvo neko pitanje. - rekao je Janjuš.

- Pa i ti kao da ja padam sa Marsa, naravno da je jasno. Ko zna šta se tu dešavalo, zašto je došlo do tako nekog sukoba - dodao je Mensur.

- To ne zna ni njena porodica ni niko, trebalo je da da neko objasnjenje, ali ti očigledno nisi raskrstila i to je problem - kazao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš priča o Aneli Elita

- Još je Aneli rekla on je kao moj i dalje, šta ima da govori on je moj, kad je završila sa njim odnos - rekao je Mensur.

- Čak i da su imali nešto ranije to nije moja stvar niti me zanima. ali trebalo je da prizna, muka mi je što moram na ovu muku da pričam o ovome, to je jedan od sitnijih detalja koji je najkrupniji - jadao se Janjušević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš priča o Aneli Elita

- Čovek se samo pojavi odjednom, trebala je da kaže, neka mi se sruši ceo svet: "Ja sam raskrstila sa njim i ne želim da pričam, ja sa ovim čovekom idem do kraja" - rekao je Mensur

- Teško mi je, brate, ne zna niko koliko, ne dao Bog nikome - zaključio je bivši košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Elita Janjuš janjuš vesti Janjuš Janjuš Elita Janjuš Zadruga janjuš najnovije vesti Janjuš i Aneli Janjuš i Aneli Elita Janjuš i Aneli Zadruga Aneli Aneli Elita Aneli Zadruga Aneli i Janjuš Aneli i Janjuš akcija Aneli i Janjuš Elita Aneli i Janjuš Zadruga aneli ahmić Aneli Ahmić Elita Aneli Ahmić Zadruga Aneli Ahmić biografija Aneli Ahmić Instagram Aneli Ahmić i Janjuš Aneli Ahmić godine marko janjuš Marko Janjušević Janjuš Marko Janjušević Janjuš Elita marko janjušević janjuš zadruga marko janjušević janjuš biografija

Komentari (0)

Loading