MILJANA URLA I JECA NA SAV GLAS: Niko ne može da je obuzda, GORKIM SUZAMA poplavila Belu kuću!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od bivšeg dečka želi da dobije odgovor na samo jedno pitanje!

MILJANA URLA I JECA NA SAV GLAS: Niko ne može da je obuzda, GORKIM SUZAMA poplavila Belu kuću!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić nakon sinoćne emisije "Gledanje snimaka" razgovarala je u pušionici sa Milenom Kačavendom. Ona je u jednom trenutku počela da jeca iz sveg glasa i roni gorke suze, a nije joj bilo jasno zbog čega njene bivši dečko, Nenad Macanović Bebica, ima potrebu da gnusno vređa njenu porodicu i iznosi o njima najgore moguće detalje. 

Živim u neizvesnosti. Uradila sam to sa Zolom, što me odmah nije ostavio? Moji roditelji su ga zavoleli kao sina, mene samo intresuje: "Zašto sve to?". Ne intresuje me da budem više sa njim, ali nešto da slaže i nešto, on je odjednom otišao, nestao. Za to vreme, zove moju majku, mog oca, zove i traži mene. Odjednom u "Narod pita" priča o nekim glupostima, strujama, priča o mojoj majci da je alkoholičarka, a imao je poštovanje. Pita me Željko za njega, ja kažem: "Radi" - govorila je Kulićeva kroz jecaje, pa nastavila:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić plače Elita

- Nije ni sujeta ni ljubomora da plačem što je sa Teodorom, ja od početka plačem iza hotela...Stvarno sam ga Milena zavolela, sve sam mu pričala iskreno, nijednog trenutka ga nisam slagala. Ispada da je glumio, kako može neko da glumi to?! Ne mogu da grešim dušu - ronila je Miljana suze.

Inače, mnogi učesnici Elite veruju da će Miljana i Bebica da se pomire i da je njegova veza sa Teodorom Delić čist inat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading