MILJANA NASKOČILA NA ADAMA! Simulirala odnose uživo u programu, voditeljka ZANEMELA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

10.11.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit scene u rijalitiju dovele sve do suza!

MILJANA NASKOČILA NA ADAMA! Simulirala odnose uživo u programu, voditeljka ZANEMELA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Tokom emisije "Gledanje snimaka", Miljana Kulić komentarisala je za crnim stolom u "Eliti" svog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebicu i njegovu devojku Teodoru Delić, te u jednom momentu naskočila na Adama Đoganija, kako bi svima na što verodostojniji način pokazala šta njih dvoje rade kada se kamere okrene ka njima.

Naime, Kulićeva je istakla da Bebica i Delićeva sve rade zarad kadra, te da odmah kreću da razmenjuju nežnosti, kada je kamera uperena u njih.

- Gledaoci gledaju kako se ponašaju i kako na silu demonstriraju ljubav. Sad ću da ti pokažem... Leže na ugaonoj garnitiru i kad vide da je ova kamera okrenuta prema njima, kad vide da ih snima, to je ovaj rad... Adame, molim te, lezi - kazala je Miljana, te naskočila na Đoganija, što je izazvalo urnebesne reackije ostalih učesnika u Beloj kući.

- Nisam slepa, vidim neke stvari. Pošto sam to pričala i Đedoviću i kumi, kad god prođem namerno pogledam i vidim kako spavaju, ona, između njih jastuci, pa on. On kad je bio sa mnom, ako mu okrenem leđa, to je bila katastrofa, on odmah skače za mnom! On na jednu stranu, nit je čuje, nit je doživljava. Između njih su jastuci, ne bih da komentarišem tu vezu osim kada me voditelj pita - rekla je Miljana, dok je voditeljka Ivana Šopić bila šokirana njenim perfomansom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

10.11.2023 08:20

Šalji Marija termos da ti lutkica ne naskače na 8::::Đ .