URGENTNA REAKCIJA MARIJE KULIĆ! Oglasila se nakon vesti o Miljaninom STANJU u rijalitiju (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.11.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić puca po šavovima, Marija prekinula ćutnju!

URGENTNA REAKCIJA MARIJE KULIĆ! Oglasila se nakon vesti o Miljaninom STANJU u rijalitiju (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, majka učesnice "Elita" Miljane Kulić, izazvala je veliku pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. Iako ne učestvuje u aktuelnoj sezoni rijalitija, Marija pažljivo prati sva dešavanja, posebno zbog svoje ćerke, ali i zbog odnosa sa drugim učesnicima kao što su Nenad Macanović Bebica, Lazar Čolić Zola i Marko Đedović.

Kulićka je, naime, nedavno izazvala pažnju kada je javno kritikovala Milenu Kačavendu, međutim, sada je Marija iznenadila mnoge svojim stavom o "kumi nacionale" komentarisajući njenu izjavu u vezi sa njenom ćerkom.

- Kumo, iako si mi gadna zbog iznošenja Anine intime i uopšte zbog odvratnog rečnika, sada ti svaka čast na komentarisanju kod drveta. Uvek sa moje strane realno - izjavila je Marija u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marija Kulić instagram

Podsećanja radi, Milena Kačavenda razgovarala je sa Drvetom mudrosti o aktuelnim dešavanjima u "Eliti", te priznala da je promenila mišljenje o Miljani Kulić i da joj je žao što se trenutno nalazi u prostoru sa dva bivša momka, Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom. 

Miljane mi je žao, ona je i dalje zaljubljena u Zolu, a tu je i Bebica pa se oseća povređeno što je on nastavio dalje. Promenenila sam mišljenje jer ja nju gledam sa ženske strane. Bebicu sam zgotivila od početka, a mi smo ovde kratko, a mi provodimo dosta vremena zajedno. Teodora me nervira, ponašanje joj je odvratno. Folirantkinanja je, nije iskrena sa Bebicom. Ona je vrlo drska, ponašanje joj je odvratno. Mislim da nije dobila poruku koju je očekivala pa se prepustila Bebici - rekla je Milena pa je dodala:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading