JANJUŠ NAPUŠTA ELITU, OTKRIVENO I KAD: Izlanuo se u programu uživo, nastao MUK u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević sinoć je priznao da ne planira da ostane u "Eliti" do kraja sezone.

JANJUŠ NAPUŠTA ELITU, OTKRIVENO I KAD: Izlanuo se u programu uživo, nastao MUK u Beloj kući!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć se u Beloj kući održala emsija "Pitanja gledalaca", koju je vodio voditelj Darko Tanasijević. Onje brojna pitanja pročitao učesnicima rijalitija "Elita", a veliku pometnju na društvenim mrežama napravila je rečenica koju je Marko Janjušević Janjuš sinoć izgovorio tokom svog izlaganja. 

Naime, on je govorio o svom odnosu sa Aneli Ahmić, gde je trebao da objasni zašto su se udaljili jedno od drugog, tokom čega je on rekao da uskoro neće biti stanovnik imanja u Šimanovcima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš najavio bekstvo iz Elite

- Vremenom će se pokazati ko je kakav, u narednih deset meseci. Ja iskreno ne znam da li ću dotle biti tu, ja ću verovatno biti do Nove godine - rekao je Janjuš i naglo prekinuo tok svog izlaganja.

Nije prvi put da Janjušević pominje ovaj period kao period njegovog izlaska iz "Elite", pogotovo jer je tokom boravka u prethodnim sezonama dva puta napustio imanje svojom odlukom, pa mnoge zanima da li je tako isplanirao i u ovoj sezoni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading