JANJUŠ SE PLAŠI ZA ĆERKU! Voditelj mu saopštio INFORMACIJU iz spoljnog sveta, odmah se UHVATIO ZA GLAVU!

Autor: P. R.

Zadruga

19.10.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš saznao je od voditelja Pinka važne vesti iz spoljnog sveta!

JANJUŠ SE PLAŠI ZA ĆERKU! Voditelj mu saopštio INFORMACIJU iz spoljnog sveta, odmah se UHVATIO ZA GLAVU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako su doživel niz turbulentnih situacija nakon žurke i udaljili se na neko vreme, tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš zakopali su "ratne sekire" i na trenutak zaboravili na sve probleme.

Razlog njihovog pomirenja bio je Uroš Stanić, kojeg je voditelj Darko Tanasijević podigao za crnim stolom, kako bi se svo trtoje izgrlili kao "porodica", kako sebe nazivaju u rijalitiju. Naime, Uroš je priznao tokom emisije da mu Janjuš i Aneli mnogo znače i da mu nadomeštavaju loš odnos koji ima sa svojim pravim roditeljima.

- Svi obožavaju vaš odnos napolju - preneo je Tanasijević informacije iz spoljnog sveta, a Janjuš, koji je duplo veći od oboje, zagrlio ih je snažno.

- Šta će imati da kaže Krunina učiteljica na ovo - našalio se bivši košarkaš držeći se za glavu, aludirajući na to kako će okolina njegove ćerke da reaguje što on ima drugu "porodicu" u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš, Aneli Ahmić i Uroš Stanić Elita Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading