PISMO VELIKOG ŠEFA RAZORILO MILJANU KULIĆ: Kukala na sav glas, odmah dozivala PRODUKCIJU!

Autor: P. R.

Zadruga

18.10.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na imanju u Šimanovcima!

PISMO VELIKOG ŠEFA RAZORILO MILJANU KULIĆ: Kukala na sav glas, odmah dozivala PRODUKCIJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pre sinoćne žurke u "Eliti", Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću, te poslao i novac za sve učesnike, kako bi imali trošak u kazinu, a ovonedeljni vođa, Nenad Macanović Bebica, pročitao ga je za crnim stolom.

- Draga Elito večeras će u vašem gradu biti održana žurka. Odabrani će dobiti 500 dinara, a vođa će ostalim učesnicima podeliti novac i odlučiti ko će dobiti 100, ko 200, a ko 300 dinara. gledaoci i Veliki šef moraju videti koliko novca dobijate. Na žurci će biti hrane i pića, ali ćete sve morati da platitite. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica Elita Zadruga 7

- Miljana Kulić 100 dinara, razguli - rekao je Bebica, a Kulićevoj se ova raspodela nimalo nije dopala, te se kuknjavom dikrektno obratila produkciji:

- Veliki šefe, ja sam dobila 100 - besnela je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

19.10.2023 03:08

Veliki sefe dobila sam samo 100 din.Eee sad ce sef da posalje svojoj mezimici jos 5.000 i normalno da joj da telefon da se cuje sa mamom.A za to vreme ce da kazni Bicube kako je samo smeo da psiho mixy da samo 100 din.Svi zadrugari,sem ovih uvlakaca miljani kulic,treba da javno zatraze od advokata da svi grupno napuste tu glupost od zadruge i da ostave psiho mixy da bude sama tamo jer joj je to ionako terapija da ne sme da bude napolju,jer je nasilna.